Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăra victimă a exploziei, care a suferit arsuri pe 75% din suprafața corpului, a fost transferată la Spitalul Judeţean din Timişoara

smurd.ro
ambulanta smurd

Femeia în vârstă de 27 de ani, care a suferit arsuri pe mai mult de 75% din suprafaţa corpului în urma unei explozii ce a avut loc, vineri dimineaţa, într-un apartament din Hunedoara, a fost transferată, în cursul după-amiezei, cu un elicopter, la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu, pacienta prezintă arsuri de gradele I, II şi III pe 75-80 % din suprafaţa corpului, faţă, torace, mâini şi picioare.

La momentul exploziei, femeia se afla în apartamentul său de la etajul 9, al unui bloc de locuinţe, împreună cu fetiţa ei, în vârstă de un an şi trei luni, minora suferind "un eritem facial" - o roşeaţă a feţei, fără alte arsuri, potrivit Agerpres.

Din primele cercetări ale poliţiei, se pare că explozia ar fi avut loc după ce în bucătăria apartamentului respectiv ar fi avut loc o acumulare de gaze. Deflagraţia a produs pagube materiale şi rănirea celor două persoane aflate în apartament - tânăra în vârstă de 27 de ani şi fiica acesteia.

Persoanele rănite au fost transportate la UPU Hunedoara, pentru evaluarea stării de sănătate şi acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă, urmând să fie stabilite cu exactitate cauzele producerii deflagraţiei şi valoarea pagubelor materiale cauzate de aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.