Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Tânărul care și-a dat foc în fața unui club de păcănele a pierdut 3.000 de lei la jocuri: mesaj lăsat pentru mama sa

stiripesurse.ro
nu-paria-bani-care-nu-sunt-ai-tai pariuri cazinou pacanele

Un tânăr de 19 ani şi-a dat foc într-o zonă aglomerată din Râmnicu Vâlcea, între liceu şi o sală de jocuri! Băiatul a recurs la gestul extrem după ce ar fi pierdut 3.000 de lei la păcănele, informează Observatornews.ro. Autoincendiere a durat câteva minute.

La ora 8:52, într-o zonă intens circulată din Râmnicu Vâlcea, Alexandru - un tânăr de 19 ani - priveşte abătut aglomeraţia și începe să-și pună în aplicare planul. Nu dă vreun semn de ezitare şi îşi duce planul înfiorător la capăt. La 8:54, un martor sună la 112, însă deja era prea târziu.

Ce spune mama băiatului

Mama lui Alexandru: „Ce s-a întâmplat cu el de când a plecat de acasă în dimineaţa asta nu ştiu. N-a mai răspuns la telefon, nu nimic... A zis: "mami, plec, mă întâlnesc cu nişte băieţi. După aia, mă duc." Că a vorbit la un restaurant pentru un post, dar nu ştiu care restaurant. Un copil care te îmbrăţişa şi te pupa şi pe mâini şi pe cap, ca să aveţi idee ce fel de copil era. Nu juca, domnule, la jocuri! Singurul viciu pe care-l avea era că fuma. În rest nu avea niciun viciu”, a spus femeia pentru sursa citată.

Constatarea pompierilor

„Imediat, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă şi o autospecială de intervenție rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenție Râmnicu Vâlcea, precum și o ambulanță aparținând SAJ, cu medic. Pompierii militari au acționat de urgență pentru stingerea incendiului. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la fața locului”, a informat ISU Vâlcea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.