Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânărul polițist care a murit după ce s-a infectat cu COVID-19, condus pe ultimul drum de colegii săi

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş au ţinut, duminică, un moment de reculegere în memoria colegului lor, în vârstă de 34 de ani, din Braşov, care şi-a pierdut viaţa după ce a contactat infecţia SARS-CoV-2.

"Azi, poliţiştii mureşeni, alături de poliţişti din întreaga ţară, au păstrat un moment de reculegere, în semn de respect şi recunoştinţă faţă de colegul nostru, care, din nefericire, şi-a pierdut viaţa în cursul acestei săptămâni. Acesta a activat în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov - Poliţia Transporturi. Subcomisar de poliţie, şef al Biroului de Investigaţii Criminale, colegul nostru avea doar 34 de ani când pierdut lupta cu noul coronavirus, în dimineaţa zilei de 5 noiembrie. Suntem mai săraci, suntem mai trişti, suntem alături de familia colegului nostru. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a arătat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Momentul de reculegere a fost ţinut în faţa sediului Poliţiei Transporturi Feroviare din Târgu Mureş, iar în timp ce sirenele maşinilor de intervenţie sunau, poliţiştii au salutat.

„Astăzi, 08 noiembrie 2020, cel care a fost soț, tată, camarad, subcomisar de poliție Ionuț Hanganu, care la doar 34 de ani a pierdut lupta cu viața, a fost condus pe ultimul drum de către familie, colegi și prieteni. Cu lacrimi în ochi și cu sufletele îndurerate, Ionuț Hanganu a fost însoțit de către echipajele de poliție, care, având în funcțiune semnalele luminoase, i-au luminat drumul către cer. În semn de respect și recunoștință, polițiștii din întreaga țară, prin oprirea autospecialelor și efectuarea salutului militar, au păstrat un moment de reculegere! De acolo de sus, Ionuț își va proteja familia și va fi, în continuare, alături de noi prin amintirea-i care va dăinui pentru totdeauna în sufletele noastre. Drum lin, camarade!”, a transmis și IPJ Brașov.

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.