Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tănase Stamule, consilierul premierului, despre reluarea cursurilor: Foarte probabil seminarii în campus, cursurile - online

Ultima Ora breaking news

Unul din consilierii premierului Ludovic Orban, Tănase Stamule (PNL), a declarat miercuri la Antena 3, în legătură cu reluarea cursurilor în toamnă, că „direcția este clară, de redeschidere a școlilor”.

Citește și: Trădare fără precedent la CEDO: Ministerul de Externe acceptă condamnarea României în cazul Kovesi .

„La universitate, cel mai probabil seminarii in campus si cursuri online. Aceeasi discutie e si la nivel mai jos, preuniversitar. S-a analizat modelul francez. Directia este clara, de redeschidere a scolilor”, a declarat Tănase Stamule. El a vorbit despre un sistem mixt „blended learning”. Consilierul premierului a spus că este „evident” că părinții nu mai trebuie ținuți acasă cu copiii dar asta numai dacă nu cumva crește în intensitate epidemia de coronavirus.

Președintele Klaus Iohannis și o parte din membrii Guvernului ar fi decis, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca noul an școlar să înceapă în data de 14 septembrie în sistem online în zonele unde sunt focare de coronavirus, iar în zonele cu mai puține cazuri de coronavirus, cursurile școlare să se desfășoare cu prezența fizică a elevilor în clase, a anunțat Antena 3.

Președintele Klaus Iohannis va susține, miercuri, de la ora 18.00, o conferință de presă, după întrevederea cu premierul Ludovic Orban și mai mulți miniștri pe tema educației.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.