Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Țara Galilor este ultima echipă calificată la EURO 2020, după ce a învins Ungaria

Țara Galilor este ultima echipă calificată la EURO 2020 din preliminarii, după ce a învins Ungaria, marți seara, la Cardiff, în ulimul joc din grupa E, scor 2-0, potrivit Mediafax.

În partida arbitrată de o brigadă din România, cu Ovidiu Hațegan la centru, Adam Ramsey a reușit două goluri pentru galezi, în minutele 15, respectiv 47. Astfel, Țara Galilor a urcat pe locul secund în grupă, în timp ce Slovacia și Ungaria au încheiat pe pozițiile 3 și 4.

În urma acestui joc au fost stabilite toate cele 20 de echipe calificate la EURO 2020 din preliminarii: Austria, Belgia, Croația, Cehia, Danemarca, Anglia, Finlanda, Franța, Germania, Italia, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia, Spania, Suedia, Elveția, Turcia, Ucraina, Țara Galilor.

Răsturnare de situație la Ministerul Apărării: de unde se iau bani pentru a plăti sistemul Patriot

24 de echipe vor lua parte la EURO 2020. Pe lângă cele 20 provenite din preliminariile clasice, alte patru vor obţine calificarea din barajul Ligii Naţiunilor, la care va participa şi România. Tragerea la sorţi pentru baraj va avea loc vineri.

Campionatul European din 2020 va avea loc în perioada 12 iunie-12 iulie. Meciurile se vor disputa în 13 oraşe: Londra, Munchen, Baku, Sankt Petersburg, Roma, Copenhaga, Bucureşti, Amsterdam, Dublin, Bilbao, Budapesta, Bruxelles şi Glasgow.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.