Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Târg de obiecte hand-made create de copii instituţionalizaţi

stirileprotv.ro
targ de craciun

Târg de obiecte hand-made create de copii instituţionalizaţi

O serie de obiecte decorative, create de copii instituţionalizaţi din centrele DGASPC Cluj, vor putea să fie achiziţionate de către doritori, în cadrul unui târg dedicat sărbătorilor de iarnă ce va fi organizat luni, 11 decembrie, în incinta mall-ului clujean Iulius Mall, informează Agerpres.

"Luni 11 decembrie 2023, în incinta mall-ului clujean Iulius Mall, zona Auchan, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Cluj, instituţie din subordinea Consiliului Judeţean Cluj, organizează un Târg de lucrări hand-made, pentru a marca perioada Sfintelor Sărbători de Crăciun. Expoziţia conţine obiecte create de beneficiarii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj din unităţile rezidenţiale", se arată într-un comunicat transmis, joi, de Consiliul Judeţean (CJ) Cluj.

Doritorii vor putea achiziţiona icoane, tablouri, obiecte decorative, obiecte de pirogravură, dar şi ornamente de Crăciun.

"Îndemn pe această cale toţi clujenii să treacă pragul acestui târg cu o semnificaţie aparte. Vor avea, astfel, şansa de a cumpăra un cadou de suflet, cu adevărat special, pentru cei dragi şi de a fi, în acelaşi timp, solidari cu semenii noştri cu care soarta a fost mai puţin generoasă", a declarat preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, citat în comunicatul menţionat.

Alături de beneficiarii DGASPC, la târg vor fi prezenţi şi beneficiarii furnizorilor de servicii sociale private cu care Direcţia de Asistenţă are colaborare, precum fundaţia Bethesda & Floricica Beclean, fundaţia Estuar şi fundaţia FEBE.

"Târgul de lucrări hand-made va fi un bun prilej pentru beneficiarii din unităţile rezidenţiale de a se simţi apreciaţi şi integraţi de către comunitatea clujeană.Vă încurajăm, astfel, să susţinem aceste persoane aflate în nevoie şi să le apreciem, aşa cum se cuvine, efortul şi talentul!", se mai menţionează în comunicatul CJ Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.