Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Târgul de promovare a serviciilor sociale, organizat de DAS Oradea, a reunit 14 organizații

www.revistacariere.ro
Asistenta sociala

Târgul de promovare a serviciilor sociale acordate persoanelor vulnerabile din municipiu, organizat de către Direcţia de Asistenţă Socială Oradea, a reunit, miercuri şi joi, în Piaţa Unirii, 14 organizaţii din domeniul social, potrivit agerpres.ro.

"În cele două zile ale târgului, organizaţiile neguvernamentale şi instituţiile publice, furnizori de servicii sociale şi-au prezentat serviciile sociale acordate şi activităţile desfăşurate de ei în vederea sprijinirii celor mai vulnerabili membri ai comunităţii, au împărţit pliante şi şi-au oferit sprijinul celor aflaţi în nevoie. Totodată, cu sprijinul şi implicarea cetăţenilor noştri, ONG-urile au reuşit, în schimbul unor donaţii, să valorifice produsele artizanale realizate împreună cu beneficiarii de servicii sociale. Aceste donaţii le vor oferi oportunitatea de a dezvolta şi susţine noi activităţi care să vină în sprijinul celor pe care îi au în grijă", se arată în comunicat.

În cadrul acestui eveniment, Direcţia de Asistenţă Socială Oradea şi-a prezentat serviciile sociale pe care le oferă cetăţenilor, şi anume: Centrul Social cu destinaţie multifuncţională Dignitas, Centrul de Îngrijire de Zi - Oradea, centrele comunitare din cartiere pentru vârstnici, serviciile de consiliere psihologică gratuită pentru copii şi familie, informare şi consiliere privind măsurile de protecţie socială pentru consumatorul vulnerabil de energie şi nu numai.

"Dorim să mulţumim tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestui eveniment, de la asociaţii, instituţii publice furnizoare de servicii sociale, administraţia locală, APTOR, până la fiecare cetăţean care a participat la această activitate, succesul rezultat datorându-se tuturor, şi putând fi realizat doar împreună. Ne bucurăm că putem fi alături de cetăţenii noştri aflaţi în nevoie şi îi asigurăm de tot sprijinul nostru", a transmis directorul DAS Oradea, Anca Grama.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.