Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, despre miting: 250.000 de oameni! 'Am avut participanţi care reflectă profilul întregii Românii'

Inquam Photos / Octav Ganea
tariceanu parlament

Şeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, se declară extrem de mulţumit de modul în care a decurs şi a fost organizat mitingul partenerilor de alianţă de la PSD, de ieri, din Piaţa Victoriei.

Citeşte şi: Dan Barna a 'EXPLODAT', după mitingul PSD: 'Unde a scuipat Dragnea, a câștigat Simona, și ne-a șters rușinea!'

"Estimările noastre ne indică o participare de 250.000 de oameni. (...) Spre deosebire de alte situaţii când am mai organizat mitinguri, de data aceasta am văzut o participare care a depăşit estimarea noastră şi asta arată că oamenii conştientizază care sunt pericolele pentru democraţia românească şi ccea ce noi numim domnia legii.

Citeşte şi: Traian Băsescu s-a dezlănțuit la adresa lui Dragnea, după mitingul PSD: 'Statul paralel? Eu l-am făcut, iar Dragnea l-a lins'

Ceea ce am spus aseară readuc aminte şi astăzi. Sunt mii de romani care au căzut nevinovaţi în această campanie furibundă şi nu ştiu ce a fost în mintea celor de la SRI şi DNA care în loc să caute adevăraţii duşmani ai României, i-au găsit vinovaţi pe români.

Nu mă surprinde această vânătoare, în fond aseară noi am avut participanţi la miting care reflectă profilul întregii Românii. Nu există în nicio ţară din lume ca ţara respectivă să fie reprezentată numai de oameni de afaceri. Avem din toate categoriile sociale, ceea ce este normal", a declarat Tăriceanu în direct la România Tv.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.