Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu intervine în scandalul de la Sectorul 1: 'USR, bolşevici sadea. Ce crimă poate fi renumeri voturile?'

Digi24
Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, susţine varianta renumărării voturilor în Sectorul 1, pentru eliminarea oricăror suspiciuni. Acesta îi numeşte pe liderii USR "bolşevici sadea" şi constată că, deşi nu au ajuns încă la putere, ameninţă pe toată lumea cu puşcăria şi tribunalele poporului.

"Cei care au crezut în atașamentul democratic al celor de la USR bănuiesc că încep să-și dea seama că totul este doar o spoială și dacă zgârii puțin pojghița de aparent civism al haștagiștilor constați că sub ea se ascund niște bolșevici sadea! Asta este explicația cea mai simplă pentru presiunile pe care USR-iștii le fac pentru a bloca renumărarea voturilor la Sectorul 1! Este clar că acolo s-a întâmplat ceva necurat. Nu știm cine are dreptate, iar soluția cea mai rapidă este renumărarea voturilor. Se întâmplă și în alte locuri (Călărași, Sectorul 5), doar în locul unde haștagiștii aparent au câștigat nu se mai poate face renumărare.

Ce crimă poate fi să renumeri voturile acolo unde există dubii? Nu este mai bine pentru toți să se elimine orice fel de bănuială? Cam asta ar spune toți oamenii de bun simț, dar asta nu contează pentru Barna, Clotilde, Seidler, Fritz și alții ca ei! Oameni buni, băieții ăștia nici nu au ajuns încă la putere și amenință toată lumea cu pușcăria și tribunalele poporului! Cum credeți că va fi dacă odată chiar vor câștiga puterea?", afirmă Tăriceanu, într-un comunicat de presă.

Între timp, primarul în funcție de la Sectorul 1 cere anularea alegerilor pe București și repetarea votului. Asta după ce Antena 3 a difuzat imagini video în care membrii USR scot un sac cu voturi din sala de numărare de la Sectorul 1. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.