Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu nu exclude alianță cu PNL după alegerile locale. CONDIȚIILE puse de ALDE

gorghiu tariceanu

Copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, într-0 conferință, că exclude doar o alianță cu Mișcarea Populară a lui Traian Băsescu după alegerile locale în consiliile locale, municipale și județene.

Tăriceanu nu a exclus PNL-ul ca posibil aliat ALDE în teritoriu. El a explicat cum va fi luată decizia privind alianța în care va intra ALDE. Întrebat care ar fi cea mai naturala apropiere a ALDE dupa alegerile locale, acesta a enumerat criteriile care stau la baza unei alianțe și a menționat că poate exista o apropiere de PSD:

"Naturală? Atata vreme cat sunt partide politice reprezentate in Parlament, chestiunea cu naturaletea ramane sa fie discutata. Nu stiu daca acesta este cel mai bun criteriu, cred ca trebuie sa fie un obiectiv pragmatic legat de program. Daca programele sunt compatibile, si nu numai programele, si comportamentul, calitatea oamenilor, capacitatea lor de a-si tine angajamentele pe care le iau, sunt lucruri care trebuie vazute. La prima vedere unii ar fi tentati sa spuna ca nu e compatibilitate intre ALDE, partid liberal, si PSD. Noi ca liberali am facut alianta USL cu PSD care a castigat un procent extraordinar din increderea omaneilor, deci aceasta problema de compatibilititate nu este cel mai important criteriu".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.