Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu s-a DETONAT: 'Nu se poate să nu fi făcut cine ştie ce greşeală cu care, la un moment dat, să poţi să fii, dacă nu şantajat, măcar controlat'

tariceanu

Comisia de supraveghere a SRI din Parlament îşi face "pe deplin treaba", după ce mulţi ani "a făcut figuraţie, lăsând să se dezvolte o cangrenă în societatea politică românească", a declarat duminică preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

El a făcut aceste afirmaţii la Gala Premiilor Tineretului Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (TLDE), de la Palatul Parlamentului, când a înmânat premiul pentru cel mai tânăr lider ALDE, deputatul Marian Cucşa, care este vicepreşedinte al Comisiei SRI, scrie agerpres.ro.

Citește și: Top 3 cele mai bogate familii regale din Europa. Surpriză! Pe ce loc se află Casa Regală din Marea Britanie

"Diferitele servicii se ocupă îndeaproape de noi, ne ascultă telefoanele, ne monitorizează atent şi probabil că cei care suntem mai în vârstă devenim vulnerabili. Nu se poate în viaţă să nu fi făcut cine ştie ce greşeală cu care la un moment dat să poţi să fii, dacă nu şantajat, măcar controlat. Şi atunci m-am gândit că e bine să punem un politician tânăr şi am făcut alegerea pentru care eu cel puţin mă felicit (...), am pus în această comisie, care mulţi ani a făcut figuraţie, lăsând să se dezvolte o cangrenă în societatea politică românească - mă refer la statul paralel (...) - şi sunt bucuros că astăzi comisia îşi face pe deplin treaba, cu seriozitate, cu responsabilitate şi datorită lui Marian Cucşa, care este vicepreşedintele acestei comisii", a arătat Tăriceanu.

Citește și: De ce i-a făcut de fapt Ludovic Orban plângere penală Vioricăi Dăncilă – planul din spatele ușilor închise! Ce va urma pentru cariera lui politică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.