Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu șterge pe jos cu Eduard Hellvig

tariceanu

Eduard Hellvig, propunerea lui Klaus Iohannis pentru șefia SRI, a venit în fața Parlamentului pentru a primi votul de învestitură. În ședința de plen a luat cuvântul Călin Popescu Tăriceanu, care a lansat un atac fără precedent la fostul său coleg din PNL.

”Rezultatul votului nu trebuie să șteargă, după părerea mea, problemele care îl vizează pe domnul Eduard Hellvig, pentru că aceste probleme, în opinia mea, trebuie semnalate.

Este o problemă majoră faptul că domnul Hellvig nu are o experiență relevantă și nu este o personalitate cu o autoritate recunoscută pe zona de securitate națională. Aș spune că opiniile personale, exprimate pe blog sau în presă, privitoare la politica externă sau la axele de securitate au ridicat multora semne de întrebare justificate.

Vreau să punctez foarte clar: nu pun la îndoială buna intenție a domnului Hellvig și nici disponibilitatea pe care o are, eventual, de a învăța la locul de muncă. În România cred că sunt oameni cu o experință recunoscută, certificată, care ar fi făcut mult mai bine față acestei funcții”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.