Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tarotul toamnei 2023: Ce mesaje au pregătit cărțile de tarot pentru fiecare zodie

play.google.com
tarot

Tarotul toamnei 2023: Ce mesaje au pregătit cărțile de tarot pentru fiecare zodie

TAROTUL toamnei 2023. Cărțile de tarot au fost folosite de-a lungul timpului pentru a facilita conexiunea cu mesajele divine. Acestea se împart în două categorii principale: Arcana Majoră, care conține 22 de cărți, și Arcana Minoră, care constă din 56 de cărți. Împreună, cele 78 de cărți au rolul de a dezvălui adevăruri divine. Cărțile din Arcana Majoră nu sunt asociate cu nicio culoare specifică și transmit semnificații mai profunde legate de aspectele cotidiene ale vieții. Aceste cărți ascund în ele marile lecții, schimbările majore și dezvoltarea spirituală autentică a umanității.

Iată ce mesaje au pregătite cărțile de tarot pentru zodii, pentru toamna 2023.

Acest aranjament de cărți abordează aspecte legate de energia ta curentă, de situația cu ce te confrunți, obstacolele din calea ta, cum să mergi mai departe și o lecție pe care o poți învăța din această experiență.

TAROTUL toamnei 2023.

BALANȚĂ

Asul de spade

Asul de spade aduce o descoperire. S-ar putea să înțelegi stilurile tale de relaționare (amoroase sau platonice) cu o claritate nouă. Această realizare ar putea cere schimbări, permițându-ți să rupi tipare nesănătoase și să te desprinzi de persoanele care nu mai sunt potrivite pentru tine. Energiea acestei cărți te va ajuta în comunicarea clară și rezolvarea problemelor cu concentrare. Dacă ești într-o relație sănătoasă, așteaptă-te să avansezi constant.

SCORPION

8 de spade

Cartea recunoaște că înțelegerea nevoilor tale este uneori mult mai ușoară decât să le hrănești efectiv. Ai putea să te simți într-un fel de limbo. Cu toate acestea, a fi blocat este doar o iluzie. Ești liber să progresezi și să crești, dar mai întâi trebuie să confrunți convingerile și sentimentele care te țin pe loc, fără judecată. Rușinea te menține stagnant. Aceasta este o oportunitate de a practica acceptarea de sine radicală.

SĂGETĂTOR

Luna

Luna este o carte a emoțiilor, subconștientului și chiar a trezirilor psihice. Această carte te invită să te examinezi pe tine însuți: care sunt convingerile adânc înrădăcinate pe care le ai despre dragoste, relații, valoarea ta și altele, care ar putea necesita o nouă perspectivă? Când această carte apare ca un obstacol, sugerează că ai putea reprima unele temeri sau idei importante care trebuie să iasă la suprafață. Cu intuiție, probabil deja știi unde trebuie să arunci lumina în inima ta.

CAPRICORN

Regina de cupe

Abordează această explorare emoțională în mod treptat – nu este nevoie să săriți în apă cap înainte. Regina de cupe are o energie iubitoare, jucaușă, expresivă și intuitivă, așa că te poți baza pe aceasta. Când apar probleme, tratează-te cu compasiune și curiozitate. Împinge-te să accepți sentimentele tale, indiferent care ar fi ele. Indiferent de statutul tău romantic, abordează aceeași abordare în comunicarea ta cu ceilalți (acolo unde este potrivit). Aceasta creează un mediu de susținere pentru creștere.

VĂRSĂTOR

Roata Norocului

Înveți să mergi cu fluxul universului. Roata Norocului reprezintă interacțiunea dintre destin și liberul arbitru, în special relevantă în problemele de dragoste. Nu putem schimba pe alții sau dicta cum va evolua o relație. Nu putem schimba sentimentele altora și uneori evenimente exterioare vor întrerupe planurile noastre. Indiferent dacă Roata ne oferă un viraj „bun” sau „rău”, trucul este să căutăm partea bună. Orientați-vă spre creștere. Această carte ne învață că nu putem prezice viitorul – trebuie doar să apărăm și să învățăm. O despărțire poate fi inițial devastatoare, dar poate deschide calea către o eră nouă și puternică. Nu te teme de schimbare. Aceasta poate aprofunda iubirea ta.

PEȘTI

10 de spade

Această carte are o reputație proastă, dar semnalează oportunitatea de a confrunta și respinge ciclurile toxice din viața ta. Gândește-te la obiceiuri proaste, convingeri limitative, tipare nesănătoase în relații și autosabotaj. De obicei, ești pregătit să faci această muncă grea pentru că ai ajuns la punctul de rupere, ceea ce poate fi destul de neplăcut. Dacă te simți într-o stare de scădere, ești exact unde trebuie să fii. Ești pregătit să-ți depășești propriile tendințe autodistructive. Este timpul să te ridici.

BERBEC

5 de bâte

5 de Bbâte recunoaște că dacă te confrunți cu tipare nesănătoase în relațiile tale, este probabil să apară conflicte pe măsură ce faci schimbări. Nu evita aceste probleme – acest lucru duce doar la resentimente și la o comunicare înăbușită. Modul în care te comporți în timpurile dificile contează, așa că încearcă să fii amabil, clar și corect. Confruntarea cu disconfortul acum te poate ajuta în final să rezolvi probleme și să-ți întărești relațiile. Este primul pas către îmbunătățirea comunicării sincere și a încrederii.

TAUR

3 de bâte

3 de bâte ne reamintește că munca în echipă necesită încredere și vulnerabilitate, ceea ce nu este întotdeauna ușor. Poate fi înfricoșător să riști armonia și siguranța din relațiile tale prin a te afirma, a fi în dezacord, a-ți exprima nevoile sau a-ți împărtăși sentimentele (fie că e vorba de muncă, prieteni sau relații romantice). Represarea adevărului tău poate duce la aparența păcii, dar nu este autentică. Vorbind sincer vei cultiva relații sănătoase, vei semnala nevoia de schimbare în altele și te vei alerta cu privire la conexiunile care nu pot sau nu vor funcționa.

GEMENI

Marele preot / Hierofantul

Energia Hierofantului este aici pentru a te ajuta să te ancorezi prin disciplină, tradiție și structură. Reflectă asupra valorilor tale. Cum te pot ele ghida să devii o versiune mai bună a ta? Deși este adevărat că unele aspecte ale vieții tale sunt influențate de alții, joci și tu un rol important. Analizează cu atenție propriile obiceiuri proaste și convingeri nesănătoase. De asemenea, ia în considerare modurile în care anumite ierarhii – precum sexismul, rasismul, homofobia și transfobia – au avut un impact negativ asupra ta. Exersează identificarea influențelor lor insidioase și consideră cum poți să te eliberezi pe tine și pe alții de aceste sisteme. Nu este ceva ce trebuie să faci singur. Este în regulă să ceri ajutor și îndrumare. Creează noi și mai bune tradiții pentru tine și pentru lume.

RAC

Cavalerul de pentagrame

Cavalerul de pentagrame sugerează că eforturile tale vor da roade, în special în ceea ce privește cariera, sănătatea, casa și mentalitatea abundenței. Ești pregătit să te concentrezi pe aceste aspecte ale vieții tale și să colaborezi cu alții pentru a-ți atinge obiectivele. Acționează, abordează conflictele cu bunătate și tratează obstacolele ca oportunități de a învăța și de a crește.

LEU

2 de spade

Această carte sugerează că, dacă te simți blocat, amintește-ți că nu poți să faci întotdeauna pe toată lumea fericită. Dacă indecizia ta face ca viața să pară stagnantă, este timpul să rupi impasul și să iei o decizie. Cântărește-ți opțiunile și fii logic și ponderat, dar nu lăsa frica să ia deciziile în locul tău. Alege în mod conștient. Ai încredere că vei rămâne fidel/a ție însuți/a.

FECIOARĂ

10 de pentagrame

10 de pentagrame descrie o treaptă. Ai muncit din greu pentru a ajunge în acest punct. Acum, ești în punctul culminant al efortului tău. Mai ai în față, dar este nevoie să îți îndrepți privirea și mai sus. Pentagramele se referă adesea la casă, carieră, abundență și bunăstare. Țintește sus și avansează!

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.