Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TAS a decis campioana României: Anunţ pentru Viitorul şi Steaua

tas tribunalul de arbitraj sportiv

Zi crucială pentru viitorul fotbalului românesc. Datorită unui regulament ce lasă loc de interpretări, campioana României din sezonul trecut s-a decis la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne. Viitorul şi Steaua au terminat la egalitate de puncte campionatul, iar Gigi Becali a decis să-şi caute dreptatea în Elveţia după ce şefii fotbalului românesc au decis să îi ofere titlul Viitorului lui Gică Hagi.

UPDATE: Tribunalul Sportiv de la Lausanne a decis: Viitorul rămâne campioana României, în defavoarea FCSB! TAS a respins contestația făcută de finanțatorul. FCSB Hotararea a fost luata, decizia se redacteaza in aceste momente si apoi va fi trimisa catre cluburi!

Citește și: Obiectiv MĂREȚ pentru Macron: Ce lobby URIAȘ face președintele Franței

Audierile din Elveţia s-au terminat, judecătorii au luat o decizie, dar au anunţat că aceasta va fi pronunţată mâine. Cristian Bivolaru, oficialul Viitorului, a declarat pentru gsp.ro că audierile s-au încheiat, iar TAS a anunțat că verdictul se va da mâine. "Acum s-au terminat audierile. Am terminat totul și ne-au anunțat că mâine se va da decizia", a spus managerul general al Viitorului pentru sursa citată.

Citește și: Mister la Casa Albă: Ce i-a ASCUNS Donald Trump jr. tatălui său

Rămâne de văzut dacă judecătorii Tribunalului de Arbitraj Sportiv vor menține decizia dată de Liga Profesionistă și aprobată de Comitetul Executiv, cu Viitorul regina Ligii 1, sau o vor schimba și vor decerna titlul Stelei. "Eu nu am făcut nimic ilegal sau imoral. Pentru a te supăra pe cineva, trebuie ca respectivul să fi făcut ceva anormal. Am făcut eu aşa ceva? Am cerut o judecată dreaptă, spuneţi-mi ce am făcut eu rău?! Gică poate să zică ce vrea! Acum nu mă mai cert cu el, chiar dacă e el vinovat. A fost un moment când am vrut să renunţ la TAS, pentru că mă ruga soţia, familia, dar până la urmă am decis să continuăm", spune Gigi Becali.

Citeşte şi: Dușmanul 'de moarte' al lui Erdogan face un anunț NEAȘTEPTAT: Ce a spus despre posibila sa fugă din SUA

Oficialii Viitorului au anunțat deja că vor da în judecată Liga și Federația dacă vor pierde titlul la Lausanne. "Eu zic că ar fi o mare palmă dată fotbalului românesc și cred că mulți dintre cei care au luat decizia inițială și au certificat faptul că noi suntem campioni nu mai au ce să caute în fotbalul românesc", a declarat directorul general al clubului, Cristian Bivolaru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.