Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl adoptiv al Sorinei trece la amenințări după demersul lui Bogdan Licu: 'Am anunțat Ambasada SUA, cred că va ieși un scandal diplomatic'

baia de arama

După ce a aflat că procurorul general, Bogdan Licu, a făcut toate demersurile pentru ca Sorina să nu părăsească România până la rezolvarea problemei, tatăl adoptiv al fetiței amenință că acest caz se va termina la CEDO.

„Este greu să spun ce se va întâmpla, dar cred că toată treaba asta se va termina la CEDO. Oamenii politici folosesc niște pârghii care nu își au rostl. Avem toate documentele necesare, inclusiv acordul SUA pentru adopție, și acum vine un procuror general să spună să nu plece din țară”, a spus Gabriel Săcărin la România Tv.

Viorica Dăncilă anunță că românii trăiesc pe picior mare: 'Puterea de cumpărare a ajuns la 64% din media UE. Anul viitor va ajunge la 70%'

„În ce bază face aceste solicitări, ce motive? Sunt hărțuit de jumătate din populația țării... E incredibil. Am anunțat Ambasada SUA, cred că va ieși un scandal diplomatic”, a adăugat tatăl adoptiv.

Cazul Sorinei, fetița de opt ani de la Baia de Aramă, care a fost scoasă cu forța din casa în care a crescut, de către mascați, pentru a fi dată părinților adoptivi, a șocat o țară întreagă și a iscat numeroase proteste.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.