Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl care a crescut-o pe Sorina, acuzații dure: 'Această familie Săcărin își bate joc de o țară întreagă, de justiție. Fetița e sechestrată de trei săptămâni'

baia de arama

Vasile Șărămăt, cel care a crescut-o pe Sorina de când era mică, a făcut declarații, după ce magistrații au amânat luarea unei decizii în ceea ce privește plecarea din țară a copilei alături de părinții adoptivi.

Crimă ORIBILĂ în București - Un bărbat a fost UCIS în bătaie în parcarea unui supermarket

„Îmi pare rău că această familie Săcărin își bate joc de o țară întreagă, de justiție. Dacă justiția a ajuns să se înjosească în fața familiei Săcărin, această procuroare care a târât fetița trebuie trasă la răspundere. Familia Săcărin face afirmații că fetița s-a adaptat după a doua zi. E ceva de groază. Eu nu cred așa ceva. De ce nu o scot public, de ce nu o aduc să fie audiată? Ei nu doresc să fie audiată. Speranțe mai am unul la mie în felul cum decurge justiția. Sunt șanse minime. Dar noi avem o inimă mare și credem că se va face dreptate. Nu cred că o țară întreagă cedează în fața justiției. Se va vedea mai târziu greșeala cu această fetiță. Dacă va pleca din țară, toată lumea va avea de suferit”, a spus Șărămăt, potrivit Antena3.

„Fetița e sechestrată de trei săptămâni și nimeni nu știe nimic de ea, se spune că o plimbă două zile dintr-o parte în alta. Ei zic că e bine, eu nu cred după trauma pe care a suferit-o să fie bine. Ei spun că fetița nu vrea să ne sune. Ei mint, avocata lor a spus că fetița a vrut după a doua zi să vorbească cu noi”, a mai spus Vasile Șărămăt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.