Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Tatăl FNI' Nicolae Popa, dezvăluiri picante despre Sorin Ovidiu Vîntu

Anchete Speciale
nicolae popa

Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de închisoare în lipsă, în legătură cu prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii, a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că, în urmă cu circa trei ani, s-a întâlnit cu Sorin Ovidiu Vîntu la Penitenciarul Jilava şi au stat de vorbă.

"Acum vreo trei ani, ne-am intersectat la Jilava şi am avut ocazia să stăm puţin de vorbă. (Sorin Ovidiu Vîntu, n.r.) mi-a spus multe lucruri, dar nu am stat cât am fi vrut să stăm de vorbă, ne-am întâlnit undeva la cabinetul medical. Aveam dreptul să discutăm, deja fusese condamnat pentru favorizarea mea, chiar se afla în executarea pedepsei pentru presupusa favorizare a mea", a spus Nicolae Popa, transmite News.ro.

Nicolae Popa: Cum a fost preluată Realitatea TV de către Cozmin Gușă

Fostul director al SOV Invest şi Gelsor a adăugat că i-au fost respinse cererile de rejudecare a proceselor FNI şi FNA pentru că, în eventualitatea admiterii lor, şi-ar fi pierdut calitatea de infractor şi, în acest caz, Sorin Ovidiu Vîntu nu mai putea fi condamnat pentru favorizarea infractorului.

Popa a spus, marţi seară, la Antena 3,  că a aşteptat nouă ani în Indonezia o citaţie din partea autorităţilor şi că dosarele i-au fost redeschise pentru că nu a vrut să "popească" pe nimeni.  El a precizat că a fost dus o singură dată la DIICOT, în 2012, la procurorul Horia Şelaru, dar a refuzat să dea vreo declaraţie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.