Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl lui Luis Diaz trebuia să fie eliberat marţi

skysports.com
Luis Diaz liverpool

Gherila columbiană ELN (Armata de eliberare naţională) trebuia să-l elibereze, marţi, pe tatăl fotbalistului Luis Diaz (Liverpool FC), care este deţinut ostatic de pe 28 octombrie, a precizat negociatorul guvernului columbian pentru acest caz, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Eliberarea ar fi trebuit să aibă loc astăzi (marţi), iar utimul obstacol în cale, un detaşament de militari, care făcea dificilă eliberarea, a fost retras din zonă", a afirmat, marţi, Otty Patino, negociatorul şef al Executivului.

"Nu mai există nicio scuză. Speram ca această eliberare să aibă loc astăzi", a insistat Patino.

Luis Manuel Diaz (56 de ani), tatăl fotbalistului, şi soţia sa Cilenis Marulanda, care între timp a fost eliberată, au fost răpiţi pe 28 octombrie dintr-o benzinărie din Barrancas, oraşul natal al familiei, aflat lângă graniţa cu Venezuela (nord-est), de bărbaţi înarmaţi care circulau pe motociclete.

Şeful gherilei columbiene ELN a recunoscut sâmbătă că gruparea sa a făcut o "greşeală" răpindu-l pe tatăl fotbalistului lui Liverpool, Luis Diaz, şi a promis că va acţiona pentru eliberarea lui.

Jucătorul de 26 de ani a revenit, duminică, pe teren după două meciuri ratate pentru "cormorani" şi la opt zile de la răpirea părinţilor săi.

Diaz i-a dedicat tatălui său gol marcat contra formaţiei Luton (1-1), ridicându-şi tricoul şi lăsând să se vadă mesajul ''Libertad para papa'' (libertate pentru tata, în spaniolă).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.