Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl lui Neymar dă asigurări: Starul brazilian 'are un viitor la PSG'

Neymar PSG

"Neymar are deja un viitor la PSG. El are un prezent la PSG", a asigurat, marţi, tatăl starului brazilian al echipei pariziene de fotbal, în ciuda zvonurilor persistente privind plecarea jucătorului brazilian, aflat actualmente în convalescenţă în ţara natală, informează AFP.

Neymar Senior a făcut aceste afirmaţii în cadrul unei conferinţe de presă alături de preşedintele lui Paris SG, Nasser Al-Khelaifi, cu care a vizitat marţi fundaţia înfiinţată de familia jucătorului la Praia Grande, în apropiere de Sao Paulo.

Tatăl atacantului brazilian, care este şi agentul său, a răspuns astfel la întrebările legate de viitorul lui Neymar la PSG, după ce presa spaniolă a alimentat în ultimele zile zvonurile privind plecarea jucătorului la Real Madrid sau chiar o revenire la FC Barcelona, echipă pe care a părăsit-o la finalul sezonului trecut.

Luni, Nasser Al-Khelaifi l-a vizitat pe Neymar, aflat în plin proces de recuperare în luxoasa staţiune balneară de la Mangaratiba, situată la 100 km de Rio de Janeiro.

"El este bucuros şi foarte motivat să revină cât mai repede posibil", a afirmat Al-Khelaifi la Praia Grande, potrivit Agerpres.

"Toată lumea face tot ce poate pentru ca el să revină cât mai repede, iar eu sunt sigur că va reveni curând, cu entuziasm, pentru a juca meciuri de cupă şi de campionat în acest sezon", a adăugat Al-Khelaifi.

Le PSG şi Federaţia braziliană urmează să facă un nou bilanţ la jumătatea lunii aprilie pentru a evalua data posibilei reveniri la antrenament a jucătorului.

"Medicii nu sunt în acest moment în postura de a spune cu exactitate când va reveni, dar el este bine", a subliniat preşedintele lui PSG.

În ultimele săptămâni, clubul parizian a făcut tot posibilul pentru a dezamorsa zvonurile de tensiune cu anturajul lui Neymar şi federaţia în ce priveşte recuperarea jucătorului, care are drept obiectiv revenirea în formă pentru Cupa Mondială din Rusia (14 iunie-15 iulie) cu "Selecao".

"Principala noastră preocupare este sănătatea jucătorului", a afirmat, luni, selecţionerul brazilian Tite, cu ocazia anunţării unei liste fără Neymar pentru meciurile amicale de la final de lună cu Rusia şi Germania.

Neymar a fost operat într-un spital din Belo Horizonte, pentru o fisură osoasă la piciorul drept, suferită în cursul jocului câştigat de PSG cu 3-0 în faţa formaţiei Olympique Marseille, pe Parc des Princes, cu aproape 100 de zile înaintea Cupei Mondiale din Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.