Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl lui Tudor Gheorghe atacă Antena 3: S-au folosit de numele meu în campania de salvare a unui comunist murdar

ilie tudor

Într-un interviu acordat Revistei Kamikaze și preluat de Nasultv.ro Ilie Tudor declară: „Eu nu mă uit la mizeria lor. Şi cum să creadă cineva că eu aş putea susţine pe un bogătaş care a făcut avere din banii comuniştilor, care mai e şi condamnat acum? Sunt uimit că şi-au permis să spună aşa ceva, nu cred că fiul meu ar fi putut să spună şi el aşa ceva. Fiul meu este în străinătate acum, îl sun peste câteva zile. Este o manevră tipic comunistă. S-au folosit de numele meu în campania lor de salvare a unui comunist murdar. Aşa procedează comuniştii, dintotdeauna, îi ştiu bine”.

Chiar dacă bătrânului nu-i vine să creadă că fiul sau şi-a arătat solidaritatea faţă de Antena 3 şi de puşcăriaşul Dan Voiculescu, Mihai Gâdea a postat pe o reţea de socializare mesajul de încurajare pe care l-a primit de la artist:

Dragă Mihai, Rupt de realitatea românească şi de români, fiind eu prin Spania într-o zona fără fiţe turistice, am aflat cu amărăciune şi indignare ce se întâmplă cu ţară şi cu voi. În `59 tată a fost condamnat la 22 de ani de închisoare şi toată averea confiscată. Mama cu trei copii a fost trimisă pe drumuri. Prin `70 am primit o hârtie pe care scria că justiţia îşi cere scuze. De suferinţă noastră nicio vorba. Până la urmă se va constată că totul a fost o făcătură ordinară cu un prea evident caracter politic. Şi totul se va uită! Amărăciunea, consumul nervos, injuriile aduse cu răutate de colegii de breaslă, orbiţi de invidie şi altele cum vor şterse? Astea pe termen lung lasă urme. Cu toată prietenia pe care v-o port va rog să treceţi zâmbind peste toate şi să iertaţi dar să nu uitaţi. Antena 3 este şi va fi că Pasărea Phoenix. Cu statornică prietenie, Tudor Gheorghe”.

Ilie Tudor a fost condamnat de regimul comunist în 1959 şi a făcut cinci ani de închisoare pentru apartenenţa sa la Mişcarea Legionară, alături de Dumitru Stăniloaie, Nichifor Crainic şi Radu Gyr. Ilie Tudor a fost un apropiat al Căpitanului Legiunii Corneliu Zelea Codreanu, despre care a scris şi o carte memorială „Un an lângă căpitan. Amintiri sfinte din lumea legionară”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.