Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul drogat, în 2 Mai: Sicriul e sigilat, ne uitam la o poză cu ea și plângem ca proștii

Foto facebook
Roberta fata ucisa accident 2 mai

Tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul drogat, în 2 Mai: Sicriul e sigilat, ne uitam la o poză cu ea și plângem ca proștii

Momente crunte pentru părinții lui Sebi și ai Robertei, tinerii de 21 și 20 de ani care au fost spulberați de șoferul drogat de 19 ani, în 2 Mai. Familiile și-au luat copiii acasă, în sicrie.

Tatăl Robertei, fata de 20 de ani ucisă de Vlad Pascu, șoferul de 19 ani drogat, spune că vrea să se facă dreptate în cazul accidentului și cel vinovat să plătească.

”Vineri dupa-amiază fata era pe litoral să sarbatoreasca unul dintre colegii de la facultate. Erau fericiti, nu erau bauti, nu erau copii de bani gata, nu consumau droguri. Din pacate cineva s-a găsit să-i ucidă, am pierdut copii buni.

Din păcate s-a intamplat evenimentul acesta nefericit, care ne-a intrerupt concediu. Si pentru fata mea era asteapt acest concediu la mare. Mai am o fata mai mica de 16 ani si incepand de luni urma sa ne facem sejurul la mare.

Roberta nu mi-a inselat niciodata asteptarile, a fost buna la scoala, a luptat sa invete, a intrat la mai multe facultăți, a ales Geografia in ideea sa viziteze Europa si tara noastra. Chiar voia sa-si cumpere un aparat foto.

Și-a luat permis de conducere. Eu sunt sofer profesionis, nu a vrut sa invete de la mine, a invatat singura. Picta, schita tot ce vedea, a fost un copil cuminte. Am vorbit cu ea la telefon, se simtea in vocea ei, abia astepta sa ma intorc. (…)

Mi-as fi dorit ca dupa accidentul asta sa am sicriul deschis ca sa ne putem lua adio de la ea, sicriul e sigilat, ne uitam la o fotografie si plangem ca prostii”, a spus tatăl Robertei, în direct la România TV.

Tatăl Robertei a dezmințit declarația avocatei șoferului drogat, potrivit căreia familia lui ar fi încercat să ia legătura cu familiile victimelor.

”Dupa ce mi-am vazut copilul schilodit, am văzut declarația avocatei. Am văzut declaratia ca familia baiatului ar fi incercat sa ia legatura cu noi. Asa ceva nu s-a intamplat.

La fel si politistii. Nu ne-a sunat. Am aflat de la un verisor, mama lui e sora sotiei. Nu ne-a cautat nimeni nici macar politia, doamna aceea cu ochelarii mari vorbeste din calendar.

Eu imi insotesc copilul pe ultimul drum, pe noi personal nu ne-a contactat nimeni, nu am nevoie de nimic de la oameni acestia”, a mai spus tatăl Robertei.

Totodată, tatăl Robertei a spus că vrea să se facă dreptate. ”Copilul aceala de 19 ani sa mearga la puscarie, e un cuvant pe care il intelege orice om”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.