Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teatrul de Comedie îşi propune să aducă producţiile de comedie direct în casele spectatorilor, organizând transmisii live din sala de spectacol

teatrulalba.ro
teatru sala alba

Cinci reprezentaţii ale Teatrului de Comedie din repertoriul actual vor fi transmise live, din sala de spectacol, în cadrul unui proiect derulat împreună cu platforma Picior de Play.

"Teatrul de Comedie îşi propune să aducă producţiile de comedie direct în casele spectatorilor, prin organizarea unor transmisii live din sala de spectacol. Astfel, oriunde s-ar afla, publicul nostru va putea fi în acelaşi timp şi la teatru. Proiectul vine în întâmpinarea spectatorului, pentru a-i facilita accesul la reprezentaţiile teatrului, indiferent de prezenţa fizică sau de grija achiziţionării biletului, mai ales în contextul noilor reglementări prin care accesul publicului în sala de spectacol se realizează în limita a 50% din capacitatea maximă a spaţiului", se arată într-un comunicat al Teatrului de Comedie transmis, marţi, AGERPRES.

Primul spectacol care va putea fi urmărit live, "Diseară la 7" de Aurelian Bărbieru, în regia lui Chris Simion-Mercurian, va fi prezentat duminică, de la ora 19,15. Din distribuţie fac parte actorii Alexandru Conovaru şi Ilona Brezoianu, potrivit Agerpres.ro.

Biletele pot fi achiziţionate direct de pe site-ul partenerilor, iar toate transmisiile vor fi disponibile pe platforma PiciordePlay timp de şapte zile după eveniment, în cazul în care nu au putut fi urmărite live sau în cazul în care spectatorii online doresc să revadă anumite momente din reprezentaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.