Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teatrul de Vară Bazilescu, la un pas de a fi redat bucureștenilor din Sectorul 1

F. P.
Facebook
Diana Tusa

Ministrul Culturii, domnul Vlad Alexandrescu, a dat curs solicitării publice pe care deputatul PNL Diana Tuşa a adresat-o de a reda bucureștenilor Teatrul de Vară din Parcul Bazilescu, un simbol al Cartierului Bucureştii Noi.

"Îi mulțumesc, pe această cale, pentru că a ascultat vocea cetățenilor și pentru că a arătat că relația dintre Parlament și Executiv poate fi una constructivă, având în vedere că apelul pe care l-am făcut prin intermediul unei interpelări parlamentare va deveni realitate.

Știm că, având un buget extrem de limitat, Ministerul Culturii se află în imposibilitatea de a aloca fondurile necesare pentru reabilitarea acestuia și tocmai de aceea se impune trecerea respectivului obiectiv de la Ministerul Culturii în administrarea autorității locale, care și-a manifestat de altfel și disponibilitatea de a investi în refacerea sa, redarea în circuitul public, precum și capacitatea de a susține activitățile culturale ulterioare.

Salut, pe această cale, decizia Ministrului Culturii de a iniția proiectul de Hotărâre de Guvern privind trecerea Teatrului de Vară din Parcul Bazilescu în administrarea autorității locale.

Eforturile cetățenilor, ale diverselor asociații, dar și colaborarea cu Ministerul Culturii reprezintă un pas important în sensul plasării Sectorului 1 pe harta culturii prin oferirea alternativelor culturale pe care cetățenii le așteaptă.

Este doar o chestiune de timp până când demersul inițiat, fie prin intermediul campaniilor de pe Facebook, fie apelând la instrumentele parlamentare, va avea rezultatul scontat, iar bucureștenii din Sectorul 1 își vor recupera Teatrul de Vară din Parcul Bazilescu", afirmă Diana Tuşa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.