Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teatrul Excelsior anunță mai multe premiere în stagiunea online: lansează un serial pentru copii

evz.ro
Teatrul La Scala din Milano

Teatrul Excelsior a anunţat luni că lansează un serial pentru copii, în cadrul stagiunii online care continuă cu mai multe premiere.

„Vrăjitorul Ştie-Tot” va fi lansat pe 24 ianuarie, iar în stagiune vor fi prezentate noi sezoane din serialul de comedie „Dicţionar Teatral Urban” şi din show-ul „IMPROVChallenge”.

Ele vor putea fi urmărite pe paginile de Facebook şi Instagram şi pe canalul de YouTube ale teatrului.

„Vrăjitorul Ştie-Tot” răspunde la întrebăr precum câte forme pot avea fulgii de zăpadă şi cum funcţionează un ceas cu cuc. Melwin - Vrăjitorul Ştie-Tot are toate răspunsurile şi le va dezvălui în fiecare duminică dimineaţa, alături de ucenicul său, Lullus, şi de personaje din poveştile şi basme preferate de copii. Primul episod va fi difuzat, duminică, 24 ianuarie, la ora 11:00, pe pagina de Facebook şi pe canalul de YouTube.


Citește și: Polonia anunță o LEGE prin care INTERZICE cenzura online: 'Nu depinde de corporații uriașe să decidă ce păreri sunt corecte și care nu'

Al doilea sezon din „Dicţionar Teatrul Urban” va fi difuzat marţea şi joia, de la ora 20:00. Primul episod va fi disponibil marţi, 19 ianuarie.

Citește și: E război total! Un deputat USR din Cluj explică de ce Rareș Bogdan și Emil Boc îl atacă pe Vlad Voiculescu: 'E un război cu structuri de tip mafiot'

Sezonul al treilea din „IMPROVChallenge” va debuta vineri, 29 ianuarie, de la ora 20:00. Show-urile de improvizaţie sunt susţinute de echipa de improvizatori de la Excelsior care acceptă din nou provocările Cameliei Pintilie (MC-ul show-ului).

Echipa Teatrului Excelsior pregăteşte şi alte proiecte, care vor fi lansate în lunile ce urmează.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.