Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teatrul Naţional din Târgu Mureş suspendă temporar vânzările de bilete online

Teatrul Naţional din Târgu Mureş a anunţat, luni, că suspendă temporar vânzările de bilete online pe fondul pandemiei de COVID-19, însă spectatorii vor putea achiziţiona tichete pentru spectacole de la casierie, în ziua reprezentaţiilor, după o rezervare prealabilă, conform Agerpres.

"Luând în considerare situaţia cauzată de pandemia COVID, începând cu data de 1 februarie vom suspenda posibilitatea achiziţionării biletelor online. Pentru rezervări vă rugăm să contactaţi Casieria Teatrului la numărul de telefon 0365 806 865 (de luni până vineri, între orele 9,00 - 18,00), ne puteţi scrie la adresa secretariat@teatrunational.ro sau pe messengerul celor două Companii. În perioada următoare biletele pot fi achiziţionate exclusiv de la Casierie, în ziua reprezentaţiei alese, în următoarele condiţii: În zilele lucrătoare, conform programului; În weekend, cu două ore înainte de începerea reprezentaţiilor, la ambele săli", a arătat Teatrul Naţional Târgu Mureş, într-un comunicat de presă.

Instituţia a precizat că pentru a se evita supraaglomerarea casieriilor, spectatorii trebuie să achiziţioneze biletele în intervalul specificat şi nu în ultimul moment, înainte de reprezentaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.