Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ștefan Mandachi, ȘOCAT de numărul de susținători: 'Am 4.000 de mesaje necitite'. Ce mesaj are pentru ministrul Transporturilor

Mediafax
mandachi

Ștefan Mandachi, omul de afaceri care a lansat manifestul pentru construirea de autostrăzi și care a anunțat că va opri activitatea afacerilor sale timp de 15 minute, pe 15 martie, la ora 15:00, a spus într-un interviu la Digi24 că a fost șocat de valul de susținere pe care l-a primit.

„Am cel puțin 4.000 de mesaje necitite în telefon”. El a spus că înainte de clipul-protest, oamenii de afaceri se temeau și erau în zona de confort, dar că acest lucru s-a schimbat.

Ponta și Tudose, ofertă pentru Marian Oprișan

Întrebat ce mesaj are pentru ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, Mandachi a declarat: „Să pună mâna pe lopată, să înceapă șantierul. De mâine, dacă mă întrebați de când. Știu că nu se poate. Practic nu este posibil ca de mâine se înceapă, dar să fie un semnal de alarmă. Eu știu că la mine la firmă, când avem niște probleme, fac o ședința și spun: Dom'le, avem niște probleme. Dacă continuăm în linia asta, putem să închidem și firma. Să ia toate informațiile pe care le are și să treacă la treaba”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.