Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnicianul echipei Dinamo, Ionel Gane: 'M-am întâlnit cu Cortacero total întâmplător. Mi-a zis că situația financiară se va rezolva'

Tehnicianul echipei Dinamo, Ionel Gane, a declarat, marţi, la Digi Sport, că l-a întâlnit întâmplător cu Pablo Cortacero şi acesta i-a spus că situaţia financiară se va rezolva. Gane i-a spus lui Cortacero că nu ştoe nimic şi că situaţia este gravă, potrivit news.ro.

Decizie publicată în Monitorul Oficial - Ce funcție a primit Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, în Guvernul Cîțu

”Sunt foarte preocupat de perioada care urmează, ne reunim duminică. Nu mi-a zis niciun jucător că nu s-ar prezenta. Eu cred că se vor prezenta la reunire, nu ştiu să fi semnat vreun precontract cu alte echipe. M-am întâlnit cu Pablo Cortacero la hotel, total întâmplător. Mi-a zis că ştie că a fost dificil şi că va rezolva, dar i-am spus că nu ştie absolut nimic, că situaţia e gravă şi va fi şi mai gravă, dacă nu va rezolva rapid lucrurile. A zis că a venit în România să facă acea mărire de capital, iar banii ar intra până la 31 decembrie. Până acum, nimic, n-am luat niciun ban de sărbători. Ar trebui să ne spună şi nouă cineva ce se întâmplă”, a spus Gane.

Tehnicianul a precizat că el va rămâne la Dinamo atât cât se poate. “Nu ştiu ce aş face dacă ar fi doar câţiva jucători la reunire, situaţia e de aşa natură. Am vorbit doar cu domnul Eftimescu şi cu suporterii, cam atât. Eu o să rămân, am sprijinul suporterilor, trebuie să rămân până când se poate”, a adăugat Gane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.