Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnicianul echipei Watford, Claudio Ranieri, şi-a sfătuit jucătorii să se vaccineze împotriva coronavirusului

independent.co.uk
Claudio Ranieri

Tehnicianul echipei Watford, Claudio Ranieri, şi-a sfătuit jucătorii să se vaccineze împotriva coronavirusului, înainte de meciul de vineri cu Brentford, din Premier League, informează Reuters, potrivit news.ro.

“Cred că lucrul cel mai important este ca toţi jucătorii să fie vaccinaţi, pentru că vom juca din trei în trei zile şi vom întâlni mulţi jucători. Fără vaccin, riscul este mare. Bineînţeles, trebuie să respect pe toată lumea, dar ei trebuie să ştie că noi stăm împreună şi dacă ei vor veni cu virusul ne-ar putea infecta. Îl înţeleg pe Antonio Conte şi sper ca aici, la Watford, totul să fie în regulă în continuare. Este foarte important să menţinem distanţa fizică, să facem un test covid la două zile şi să purtăm mască”, a spus Ranieri.

Miercuri, antrenorul echipei Tottenham, Antonio Conte, anunţa că opt jucători şi cinci membri ai stafului au coronavirus. “Pe zi ce trece apar mai multe cazuri. Nu este o situaţie bună”, a spus Conte. “Este imposibil să vorbesc astăzi despre fotbal. Situaţia la care s-a ajuns m-a supărat. Este o situaţie gravă. Pregătim meciul cu Rennes, dar este foarte dificil. La sfârşitul antrenamentului un jucător a fost testat pozitiv, încă un membru al stafului... Mâine cine va mai fi găsit pozitiv? Acum suntem puţin speriaţi, pentru că nu ştim ce va fi mâine”, a adăugat el.

Din cauza numărului mare de cazuri de covid-19 de la Tottenham, meciul acestei echipe cu Rennes, care ar fi trebuit să aibă loc joi în Conference League, a fost amânat.

În ceea ce priveşte echipa Watford, aceasta are programate şase meciuri până la 1 ianuarie. La 1 ianuarrie 2021, Watford are programată chiar o confruntare cu Tottenham.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.