Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnicianul lui Paris Saint-Germain, Mauricio Pochettino, nu ştie cât va lipsi Sergio Ramos după ultima sa accidentare

http://www.football365.com
Mauricio Pochettino

Tehnicianul lui Paris Saint-Germain, Mauricio Pochettino, a declarat că nu ştie cât va lipsi fotbalistul spaniol Sergio Ramos după accidentarea pe care a suferit-o la antrenamentul de joi al echipei sale, scrie presa internaţională, potrivit Agerpres.

Ramos a suferit o leziune musculară la gamba dreaptă. Din cauza accidentărilor, fundaşul central, în vârstă de 35 de ani, a jucat doar cinci meciuri în toate competiţiile pentru formaţia pariziană, unde a venit în vara anului trecut de la Real Madrid.

"Urmărim evoluţia sa de la o zi la alta. Încă nu ştim durata absenţei sale", a spus Pochettino înaintea meciului de luni (astăzi) cu Nice din optimile de finală ale Cupei Franţei. "Înainte de juca, cel mai important este să se antreneze", a adăugat argentinianul.

Pe 15 februarie, PSG o va întâlni acasă pe Real Madrid, fosta echipă a lui Ramos, în turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Contra lui Nice, PSG nu va conta pe numeroşi fotbalişti, printre care vedeta braziliană Neymar, nerefăcut după o accidentare, sau jucători convocaţi la echipele lor reprezentative, precum Keylor Navas, Marquinhos, Angel Di Maria, Achraf Hakimi, Abdou Diallo şi Idrissa Gueye.

În schimb, vicecampioana Franţei se va putea baza pe Lionel Messi, Kylian Mbappe, Mauro Icardi, Marco Verratti, Leandro Paredes, Ander Herrera, Xavi Simons sau Gianluigi Donnaruma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.