Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TEHNOLOGIE MODERNĂ PENTRU FERESTRELE CASEI TALE

 

Tehnologia modernă face parte din cotidian. Există soluții și aplicații inteligente pentru multe dintre acțiunile zilnice, iar ferestrele și ușile anului 2019 nu fac excepție - devin la fel de moderne precum viața noastră, asigură aer proaspăt, chiar și atunci când sunt închise, descurajează hoții, înainte ca ceva să se întâmple și sunt ușor de personalizat, pentru posibilități variate.

content-imageREHAU investește permanent în dezvoltarea celor mai bune materiale pentru ferestrele și ușile noastre. Materialul RAU- FIPRO, proiectat inițial pentru avioane s-a dovedit a fi un material revoluționar și pentru ferestre. Succesul pe care RAU‑FIPRO l-a avut în domeniul ferestrelor moderne este strâns legat de sistemul de profile GENEO pentru ferestre , așadar evoluția a continuat firesc și noul material compozit armat cu fibre de sticlă, RAU-FIPRO X face în continuare echipă bună cu sistemul de profile GENEO pentru ferestre, acum completând cu factorul X deja cunoscutele avantaje:

* Elemente X-tra mari – pentru arhitectura modernă și mai multă lumină,

* Eficiență energetică X-tra ridicată – economie de energie de până la 76%,

Posibilități X-tra variate – geometrii complicate realizate cu ușurință, numeroase variante de culori și design prin programul KALEIDO COLOR.

RAU‑FIPRO X asigură cele mai bune condiții de luminozitate și vizibilitate datorită creșterii cu 50% a ponderei de fibră de sticlă în canat, astfel se pot construi elemente de fereastră de înălțimea etajului (până la 2,80m), fără a fi necesare luminatoare suplimentare. Ușile culisante cu ridicare pot avea acum dimensiunile dorite datorită elementelor cu o lungime de până la 10m și o înălțime de până la 2,70m, având o largă vedere panoramică.

Ferestrele cu profilul revoluționar GENEO, prin sistemul INOVENT, beneficiază de un sistem de ventilație integrat care asigură aer proaspăt chiar și atunci când ferestrele sunt închise. Acest sistem asigură gradul optim de umiditate prevenind apariția mucegaiului și la contribuind la menținerea unei atmosfere plăcute și proaspete.

Un alt aspect important pentru o fereastră este protecția antiefracție. Nu doar că ferestrele cu profile GENEO cu RAU-FIPRO X beneficiază de un grad înalt de protecție antiefracție, îndeplinind cu ușurință cerințele clasei de rezistență RC3, dar acum pot fi configurate prin adăugarea sistemului antiefracție Smart Guard. Cu ajutorul senzorilor inteligenți de mișcare, sistemul transmite semnale vizuale și acustice potențialului hoț, descurajându-l în demersul său.

content-image

content-image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privind diversitatea cromatică, soluțiile inovatoare pentru acest sistem de profile, au continuat, (în plus față de foliile Dekor imitație lemn/uni sau placarea la exterior cu profile din aluminiu), iar acum prin programul Kaleido Color poți alege din peste 400 de variante de design și culori.

Prin poziționarea strategică în dezvoltarea soluțiilor inteligente pentru ferestre, Rehau investește permanent în dezvoltarea stilului de viață. Pentru un confort al locuinței ridicat, soluțiile pentru ferestre și uși Rehau se aliniază stilului de viață modern: WINDOWS. REINVENTED FOR MODERN LIFE.

Pentru ferestre și uși ce pot îndeplini cerințele stilului de viață modern accesează: https://www.rehau.com/sites-ro/modernlife și poți avea X-tra dimensiuni și avantaje pentru confortul locuinței tale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.