Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Telenovela preotului Costel din Iaşi, prins în post cu amanta Vasilica. Unde ar fi fugit părintele cu iubita căsătorită / Video

Radu Pop
patrafir

Telenovela preotului Costel din Iaşi, prins în post cu amanta Vasilica. Unde ar fi fugit părintele cu iubita căsătorită / Video

Telenovelă în Iaşi. Un preot a fugit cu cheile de la biserică și cu presupusa amantă, după ce sătenii s-au plâns de el, iar BZI a reuşit să obţină imagini incendiare cu preotul din Strunga și presupusa amantă. Florin Costel Vascu, preot paroh în localitatea Hăbășești, comuna Strunga, județul Iași, ar avea, de mai bine de un an, o relație extraconjugală cu o tânără din Pașcani, Iulia Vasilica.

Iulia Vasilica, presupusa amantă a preotului Florin Costel Vascu, ar fi căsătorită la rândul său și are un copil. Apropiații susțin că Iulia Vasilica și Florin Costel Vascu au fost văzuți împreună în repetate rânduri, chiar în Pașcani, unde locuiește femeia. Tânăra și slujitorul Domnului s-au cunoscut în Hăbășești, unde trăiește mama femeii. Deși reprezentanții Arhiepiscopiei Iașilor au transmis că Florin Costel Vascu nu mai slujește în Arhiepiscopia Iașilor din luna aprilie a acestui an, acesta a oficiat slujba de Înviere la Parohia „Sf. Antonie cel Mare şi Sf. Iosif Mărturisitorul” Constanța, iar între enoriași, în primul rând, a fost văzută și presupusa sa amantă, Iulia Vasilica.

Preotul ar fi fugit cu amanta la Constanța

„În noaptea de Înviere, preotul din Hăbășești a slujit la o biserică din Constanța. Sunt poze și filmări pe internet, iar în poze apare și amanta sa. Au fost acolo, acum sunt în zonă. Amanta este din Pașcani, mama ei este din Hăbășești, iar ea acolo s-a cunoscut cu preotul. Din cauza relației pe care ea o avea cu preotul, soțul a băgat divorț. Ea este în plin proces de divorț, iar soțul ei are ordin de restricție. Soțul ei a prins-o că umbla cu preotul, au fost văzuți de mai multe ori la cafea, mergeau la o cofetărie în Pașcani”, a declarat un apropiat de-al familiei presupusei amante.

Florin Costel Vascu a fost alungat cu scandal din Parohia „Sfântul Gheorghe” Hăbășești – Iaşi chiar înainte de Paște

Florin Costel Vascu a fost alungat cu scandal din Parohia „Sfântul Gheorghe” Hăbășești chiar înainte de Paște, enoriașii fiind revoltați de comportamentul său. Pe lângă faptul că localnicii bănuiau că Florin Costel Vascu avea amantă, cu care se afișa tot mai des în ultima perioadă, preotul se comporta și foarte urât și îi blestema pe credincioși. Localnicii s-au temut că acesta voia să plece din parohie cu cheile bisericii, motiv pentru care au încercat să-l oprească și a fost nevoie de intervenția jandarmilor, pentru a-i liniști. Acum, slujitorul Domnului este revoltat, deoarece consideră că imaginea îi este terfelită.

Scandalul a pornit când preotul a decis să îşi abandoneze biserica în care a slujit atâţia ani. Doar că nu a plecat singur, ci împreună cu.amanta. Sătenii au fost cei care i-au observat pe ambii într-un autoturism şi i-au cerut socoteală.

Ce spun preotul și amanta

„Mă faceți de râs, m-ați terfelit, nu țineți cont de confidențialitate, mi-ați dat poza la ziar. O să vă dau în judecată, să vă fie rușine”, a declarat Florin Costel Vascu.

Reporterii BZI au luat legătura și cu Iulia Vasilica. Femeia nu a vrut să comenteze situația și a avut un limbaj vulgar.

„Nu e adevărat. Să vă explice ăia care v-au dat numărul meu de telefon. Îmi bag ceva în gura lor”, a spus femeia care apare în imagini alături de preotul din Strunga.

În urma acestei situaţii, reprezentanții mitropoliei Moldovei și Bucovinei declară că au luat măsuri. Momentan, de la izbucnirea conflictului, preotul nu a mai susţinut slujbe. Între timp la biserica din satul Hăbășești va sluji un preot pensionar.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.