Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenis: Iga Swiatek şi Jessica Pegula, calificate în semifinalele turneului de la Miami (WTA)

tenis

Jucătoarea poloneză Iga Swiatek, favorita numărul 2 a turneului WTA 1.000 de la Miami (Statele Unite), s-a calificat în semifinalele acestei competiţii, dotată cu premii totale de 8.369.455 de dolari, învingând-o în două seturi simetrice, 6-3, 6-3, pe cehoaica Petra Kvitova, într-o partidă disputată miercuri, informează Agerpres.

Swiatek (20 ani) a obţinut cu această ocazie a 15-a sa victorie consecutivă, reuşind să acceadă pentru a cincea oară în semifinalele unui turneu din circuitul feminin de la debutul acestui sezon.

Ea va încerca să obţină biletul pentru a treia sa finală consecutivă de categoria WTA 1.000 în faţa americancei Jessica Pegula, care s-a calificat la rândul ei în penultimul act, profitând de abandonul adversarei sale de miercuri, spaniola Paula Badosa, cap de serie numărul 5, care s-a retras de pe teren în primul set, la scorul de 4-1 în favoarea jucătoarei din Statele Unite.

Iga Swiatek, care va deveni liderul clasamentului WTA după turneul de la Miami, în urma retragerii din activitate a australiencei Ashleigh Barty, este a patra jucătoare, după daneza Caroline Wozniacki, belarusa Victoria Azarenka şi letona Jelena Ostapenk, care reuşeşte să acceadă în cel puţin patru semifinale WTA 1.000 înainte de împlinirea vârstei de 21 ani, conform site-ului WTA Tour.

Jessica Pegula şi Iga Swiatek se alătură japonezei Naomi Osaka şi elveţiencei Belinda Bencic, care şi-au asigurat calificarea în semifinalele de la Miami încă de marţi.

Osaka, aflată în prezent pe locul 77 mondial, a învins-o cu 6-2, 6-1 pe americanca Danielle Collins, cap de serie numărul 9, în timp ce Belinda Bencic a dispus cu 6-1, 6-2 de australianca Daria Saville (Gavrilova).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.