Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenis - Naomi Osaka a fost eliminată de la Miami Open

wtatennis.com
naomi osaka

Naomi Osaka, favorita numărul 2 a turneului de tenis feminin de la Miami, a fost eliminată în sferturile de finală ale Miami Open, de grecoaica Maria Sakkari, numărul 25 mondial. În semifinale s-au mai calificat Ashleigh Barty, Elina Svitolina și Bianca Andreescu.

Sferturile de finală de la turneul de tenis WTA 1000 de la Miami au furnizat miercuri seara un rezultat surprinzător prin eliminarea din cursă a favoritei numărul 2, japoneza Naomi Osaka, învinsă cu un neverosimil 6-0, 6-4, în doar 73 de minute de Maria Sakkari (25 WTA).

Grecoaica de 25 de ani a întrerupt un șir de 23 de victorii consecutive obținute de niponă, care nu mai fusese învinsă din luna ianuarie a anului trecut.

Înainte de acest meci ucrainianca Elina Svitolina, cap de serie numărul 5, a trecut în semifinale, învingând-o pe letona Anastasija Sevastova (57 WTA), cu un lejer 6-3, 6-2.

Adversara ucrainiencei în semifinale va fi britanica Ashleigh Barty, numărul 1 mondial, cea care s-a calificat încă de marți seara, cu o victorie complicată, în trei seturi, în fața Aryanei Sabalenka (8 WTA), scor final 6-4, 6-7, 6-3.

Ultima calificată în semifinale este canadianca de origine română Bianca Andreescu. Ea a învins-o în trei seturi, 6-4, 3-6, 6-3, pe spaniola Sara Sorribes Tormo (58 WTA).

Semifinala dintre Barty și Svitolina se joacă joi seara, de la ora 22.00, iar cea dintre Andreescu și Sakkari, vineri dimineața, la ora 3.30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.