Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenis: Nick Kyrgios, amendat cu 35.000 de dolari pentru comportamentul său de la Miami

unsplash.com
bani dolari

Australianul Nick Kyrigos a fost amendat cu 35.000 de dolari pentru comportamentul său în cursul meciului pierdut în faţa italianului Jannik Skinner, în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami (Florida), a anunţat conducerea circuitului profesionist de tenis, relatează Agerpres.

După ce i-a reproşat în mai multe rânduri arbitrului Carlos Bernardes că nu reuneşte să ţină spectatorii sub control, Kyrgios a primit un punct de penalitate în jocul decisiv al primului set, pentru că i-a spus unui prieten aflat în tribune că s-ar descurca mai bine în rolul de arbitru.

Jucătorul de la antipozi, care a evoluat la Miami în baza unui wild card oferit de organizatori, a primit apoi o penalitate de un joc - care i-a oferit lui Sinner un break avans în debutul setului al doilea - după ce i-a strigat arbitrului în mai multe rânduri: "Ce este antisportiv?", înainte de a se îndrepta către scaunul său, unde a lovit racheta de suprafaţa de joc.

Conform ATP, Kyrgios a fost condamnat la o amendă de 5.000 de dolari pentru cuvinte obscene, 10.000 de dolari pentru comportament antisportiv şi 20.000 de dolari pentru agresiune verbală.

Acest incident s-a produs la scurt timp după cel în care australianul a fost implicat la Indian Wells (California), unde Kyrgios şi-a pierdut controlul după eşecul suferit în sferturile de finală în faţa lui Rafael Nadal, fiind la un pas să lovească un băiat de mingi, după ce a aruncat cu putere racheta la pământ.

Nick Kyrgios şi-a cerut scuze după meciul cu Nadal, primind o amendă de 25.000 de dolari.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.