Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenismanul Nick Kyrgios a fost eliminat de Hubert Hurkacz în sferturile turneului ATP Masters de la Montreal

eurosport.com
Nick Kyrgios

Tenismanul australian Nick Kyrgios, care a acuzat probleme fizice, a fost eliminat vineri de polonezul Hubert Hurkacz, 7-6 (7/4), 6-7 (5/7), 6-1, în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Montreal, dotat cu premii totale de 5.926.545 de dolari, informează AFP.

Nick Kyrgios, omul în formă al verii, a suferit prima sa înfrângere în zece meciuri. După cincisprezece succese în şaisprezece partide (incluzând finala pierdută la Wimbledon şi titlul obţinut în weekendul trecut la Washington, după trei ani de secetă), australianul nu a mai avut energie, conform Agerpres.

"Corpul meu nu se simţea prea bine încă de săptămâna trecută. Acum am simţit dureri în muşchiul abdominal înaintea meciului. Iar în timpul meciului, m-au durut genunchii, spatele... Am încercat să continui să mă mişc, dar m-am înţepenit", a explicat jucătorul aflat pe locul 37 în clasamentul ATP.

Hurkacz, locul 10 mondial, care încearcă să câştige al şaselea titlu în circuit, îl va întâlni în semifinale pe norvegianul Casper Ruud, locul 7 mondial, cel mai bine clasat dintre jucătorii rămaşi în cursă la Montreal după eliminările premature ale lui Daniil Medvedev, Carlos Alcaraz şi Stefanos Tsitsipas.

Ruud, finalistul ultimului Roland Garros, aflat în căutarea unui al patrulea titlu în 2022, a impresionat în victoria cu 6-1, 6-2 în faţa canadianului Felix Auger-Aliassime (9 ATP).

Britanicul Daniel Evans (39 ATP) s-a calificat şi el în semifinale după 1-6, 6-3, 6-4 cu americanul Tommy Paul (34 ATP). În căutarea unui al doilea titlu în circuitul ATP, el îl va întâlni pe spaniolul Pablo Carreno (23 ATP). care a trecut de alt britanic, Jack Draper (82 ATP) în două seturi, 7-6 (7/4), 6-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.