Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiune mare la PNL. Mara Mareș e acuzată de tineri

PNL

Mâine se vor desfășura alegerile pentru structura de conducere a Tineretului Liberal (TNL). În cursa pentru președinție s-au înscris Mara Mareș, Glad Varga și Radu Surugiu. În ultimele zile au început să apară din ce în ce mai multe tensiuni. Tineri din organizație acuză că seniorii fac presiuni, pentru ca Mara Mareș să câștige președinția organizației. Surse din PNL ne-au spus că inclusiv Ludovic Orban s-a implicat în susținerea deputatei de Brașov, sunând lideri județeni, atât de la seniori, cât și de la tineret, utilizând toate mijloacele de persuasiune, de la promisiuni și până la amenințări. Mulți dintre tinerii liberali au început să se răscoale, să transmită mesaje pe Facebook, să vorbească despre aceste lucruri.

Mara Mareș primește o lovitură chiar din filiala în care activează, Brașov. Vicepreședintele organizației, Bogdan Pintilei, o acuză pe această ca minte, că se folosește de influența seniorilor și că nu merită să ocupe o pozție atât de importantă.

Citește și: Telekom pregătește o MEGA-TRANZACȚIE! Ce VINDE gigantul în telecomunicații

”Mi-e Rușine mie și mă doare că am colegi care sunt de acord cu ce zic, dar le este frică să o spună, să se ridice și să eliminăm toți Comuniștii din partid, care își bagă neamurile și copiii la înaintare..și-au bătut joc de munca mea și a voastră.

In PNL, la ora actuală, se întâmpla exact ce se întâmpla in perioada comunistă, degeaba arătăm cu degetul spre PSD, ei spre deosebire de noi, au văzut unde au greșit și și-au îndreptat Greșelile, in schimb noi suntem preocupați mai mult să ne batem între noi.

Citește și: Afacerea care a ÎNCINS spiritele în PSD! Cât a câștigat Marius Pieleanu de pe urma sondajelor Avangarde

Imi asum aici, public, că nu candidez la nicio funcție, nu susțin un alt candidat, nu am niciun interes, nu mi-a zis nimeni să scriu sau ce să scriu și nici nu o voi face in viitorul apropiat!

Domnișoara deputat, colega mea dragă, eu NU îți acord duminică votul meu, pentru că nu ai făcut nimic să îl meriți, ba mai mult, după ce te-ai văzut cu sacii in căruță, ai început să tai oameni de pe liste, drept recunoștință pentru munca ce au prestat-o pentru tine.”

Citește și: Un cunoscut senator pune la zid băncile: Ce proiect de lege a depus și cum vor fi favorizați românii

Vom vedea dacă mâine, la Congresul TNL, tinerii vor avea curajul să voteze liber sau vor urma indicațiile seniorilor. Cert este un lucru, după acest Congres, Ludovic Orban va ieși cel mai prost ca imagine în interior. Dacă protejata lui câștigă, organizația de tineret va fi ruptă în trei, Mareș nu va avea autoritatea necesară să conducă echipa, Orban va fi privit ca cel care a impus-o, dacă protejata lui va pierde, președintele PNL va avea de suferit ca imagine, dovedind că la nici câteva luni de la alegerea sa în funcție a fost învins de o parte din tinerii pe care îi conduce.

Mai jos, redăm mesajul integral postat pe Facebook de tânărul liberal.

Citește și: Lovitură de proporții pentru Vasile Blaga! Cum vor să-l „dărâme” procurorii .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.