Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiuni după Argentina - Uruguay. Lionel Messi: Eu prefer să nu spun ce gândesc. Dar tinerii trebuie să înveţe să-i respecte pe cei mai în vârstă

mlssoccer.com
messi

Partida dintre selecţionatele Argentinei şi Uruguayului (0-2), din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal, disputată joi la Buenos Aires, s-a soldat cu tensiuni între jucătorii celor două ţări, între care Lionel Messi şi mijlocaşul lui Paris Saint-Germain, Manuel Ugarte, relatează AFP.

În timpul primei reprize, uruguayanul a mimat un gest obscen la adresa mijlocaşului Rodrigo De Paul. Deşi nu l-a citat în mod direct pe jucătorul parizian de 22 de ani, Lionel Messi a criticat ulterior reacţiile anumitor jucători din echipa adversă, afirmând că "meciurile cu Uruguay sunt mereu în acest fel".

"Eu prefer să nu spun ce gândesc. Dar tinerii trebuie să înveţe să-i respecte pe cei mai în vârstă", a declarat Messi după meci.

Argentina s-a înclinat în faţa Uruguayului, scor 0-2, pe stadionul La Bombonera din Buenos Aires, Messi şi colegii săi suferind cu această ocazie primul lor eşec după câştigarea titlului mondial.

Argentina a rămas pe prima poziţie, cu 12 puncte, în clasamentul grupei unice sud-americane a preliminariilor CM 2026, în ciuda acestui prim eşec, venit după patru victorii consecutive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.