Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tentativă de MITĂ în Liga a 2-a! Departamentul de Integritate al FRF, DGA și PTB au dat o lovitură mafiei din fotbalul românesc

mita euro

Lovitură uriașă dată de Departamentul de Integritate al FRF mafiei din fotbalul românesc. STIRIPESURSE.RO a aflat în exclusivitate faptul că un angajat al unui club de Liga a II-a a fost prins în flagrant în timp ce oferea o sumă de bani unui arbitru pentru a truca un meci.

Interesul era unul mare pentru că, dacă una dintre formațiile aflate în partea de sus a clasamentului ar fi pierdut următoarea partidă, o alta, reprezentată de bărbatul prins în flagrant, ar avea șanse uriașe să intre în play-off ul pentru a intra în Liga 1.

Raed Arafat, supărat că oamenii nu respectă regulile și cozile din magazine. Ce spune despre un lockdown total

Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, ar fi vorba despre o sumă cuprinsă între 4.000 și 6.000 de euro, pe care bărbatul a promis-o după finalul respectivului meci.

Totul s-a aflat de Departamentul de Integritate al FRF, iar de aici totul a ajuns la procurori care au pus la cale flagrantul. Acțiunea a fost făcută de DGA și procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Angajatul a fost ridicat de anchetatori și, după audieri, urmează să ajungă în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.