Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodor Atanasiu iese la rampă în criza guvernamentală: 'Toți politicienii sunt de rahat în opinia USR PLUS'

Teodor Atanasiu

Fost 'sforar' PNL ieșit din prim-planul vieții politice, Teodor Atanasiu condamnă acțiunile USR PLUS din criza guvernamentală.

„Am văzut un partid politic cu doi conducători, USR-PLUS, ca un balaur cu doua capete, care jignește membrii PNL de câteva zile, prin zeci de voci nervoase, pentru simplul motiv ca liberalii nu doresc sa-l înlăture din funcția de prim-ministru pe Florin Citu, așa cum cer ei. L- au luat la cearta si pe președintele României pentru ca nu-i ajuta sa-l demită pe cel care ii enervează si încurca in realizarea ambițiilor lor”, a scris Atanasiu pe pagina sa de Facebook.

„Nici UDMR nu scapă de criticile acestor politicieni nervoși si nici PSD. Cum își permit psd-istii sa nu-i ajute sa scape de Citu si apoi sa se întoarcă Barna si compania in guvern si sa înjure mai departe la PSD. Toți politicienii sunt de rahat, după părerea lor, mai puțin cei de la AUR, care au semnat o moțiune de cenzura alături de ei. Liberalii trebuie sa schimbe premierul când vrea Cioloș sau Barna, UDMR si PSD trebuie sa acorde tot sprijinul de care sunt capabili pentru a pune in practica dorințele salvatorilor de țara, iar romanii trebuie sa-i reevalueze pe cei de la AUR, așa cum au făcut-o si progresiștii”, a continuat liberalul.

„Oare n-ar fi mai simplu sa-i reevaluăm noi pe ei, cei de la USR-PLUS? Pana atunci le propun sa revină la un ton calm si un limbaj civilizat, asta nu doare”, conchide Atanasiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.