Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodor Meleşcanu l-a primit pe ambasadorul Palestinei la Bucureşti

inquamphotos.com / Octav Ganea
teodor melescanu

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, l-a primit miercuri pe ambasadorul Palestinei la Bucureşti, Fuad Kokaly, în vizită de curtoazie, informează un comunicat al MAE remis Agerpres. Potrivit sursei citate, şeful diplomaţiei române a evocat nivelul foarte bun al relaţiilor politice dintre cele două ţări şi l-a asigurat pe ambasadorul palestinian de deschiderea părţii române pentru dezvoltarea cooperării bilaterale în toate domeniile de interes comun.

"O atenţie specială a fost acordată participării României la proiectele de asistenţă destinate construcţiei instituţionale palestiniene, prin continuarea acordării de către ţara noastră a asistenţei pe linia MAE, precum şi în domeniile sănătăţii şi educaţiei. Totodată, demnitarul român a menţionat programele de burse aflate în derulare, precum şi disponibilitatea extinderii numărului acestora", se arată în comunicatul citat.

Totodată, cei doi oficiali au avut un schimb de opinii privind subiectele de actualitate ale agendei internaţionale, cu accent pe evoluţiile din zona Orientului Mijlociu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.