Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Eugen Teodorovici: Când spunea Dragnea 'Culcat!', Ciolacu și Stănescu erau nu culcat, erau sub mochetă

realitatea.net
Teodorovici Ciolacu

Fostul președinte executiv PSD Eugen Teodorovici, posibil contracandidat al lui Marcel Ciolacu pentru președinția partidului la Congres, i-a criticat joi la Digi24 pe cei care azi se dezic de Liviu Dragnea și înainte au luat parte la toate deciziile, el invocându-i în acest sens pe Marcel Ciolacu și Paul Stănescu, primii doi oameni din ierarhia interimară a PSD.

„Eu nu am fost la masa nici cu Liviu Dragnea, nici nu am dat la vasle, nici nu am dat la rame, nu am turnat in pahare la mesele date in partid. Deci nu ma poate acuza nimeni de prietenie cu Liviu Dragnea in niciun fel. Nu pot fi pus intr-o tabara sau alta. Dar eu nu m-am dezis de istoria partidului, Liviu Dragnea, cu bune si cu rele, face parte din istoria partidului”, a zis Teodorovici.

Acesta a adăugat că spre deosebire de el, care nu avea acces în CEX-urile în care se luau decizii, pentru ca Dragnea nu i-a dat voie, Paul Stănescu și Marcel Ciolacu au fost acolo și acum „încearcă fără talent” să se dezică de fostul lider PSD.

„Pai si ce, Paul Stanescu sau Marcel Ciolacu unde erau? Cand spunea Liviu Dragnea 'Culcat', erau nu culcat, erau sub mochetă”, a zis Teodorovici.

Afirmațiile vin în contextul unor schimburi de replici între Paul Stănescu și Marcel Ciolacu pe de-o parte și Ionel Arsene, Răzvan Cuc, Codrin Ștefănescu și Cătălin Rădulescu, pe de altă parte, înainte de Congresul PSD.

Citește și: Surse: Tensiuni în Guvern între 'epidemiologi' și miniștri .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.