Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici insistă cu reducerea angajaților din administrația publică

functionari-publici.romania-libera

Ministrul Eugen Teodorovici a declarat, sâmbătă, cu privire la posibile reduceri de personal din sectorul public, că este un subiect care nu își are rostul, iar structura trebuie să fie cât mai eficientă, la fel cum ar acționa oricine și în mediul privat, potrivit Mediafax.

"Dacă sunteți în mediul privat și puteți face economie o faceți? Vorbim despre subiecte care nu își au rostul. La tv dumneavoastră, dacă puteți face economii le faceți? Le faceți. Așa și la ministerul de Finanțe, pentru ca banul public să fie cheltuit așa cum trebuie", a răspuns Eugen Teodorovici, într-o intervenție la Antena 3, după ce a fost întrebat de administrația publică.

"Dacă poți să ai structura publică mai suplă și cu oameni mai eficienți, o faci", a completat ministrul.

Senatorul USR Vlad Alexandrescu a publicat recent, pe Facebook, un document potrivit căruia ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, ar fi trimis o notificare către toate instituţiile publice din ţară prin care semnalează că bugetul nu acoperă plata integrală a salariilor din sectorul public pentru trimestrul IV, şi le cere acestora reducerea numărului de angajaţi şi reducerea salariilor.

Citește și: DEZVĂLUIRI grave în cazul fetiței ridicată cu mascații: soțul asistentei maternale spune că a făcut plângere la DIICOT .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.