Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodorovici şi Fifor se războiesc pe Facebook: 'Mihăiță, alintat Șobi, mi-a dat cu Tratatul de psihologie în cap'

dancila fifor teodorovici fifor

Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor, fostul preşedinte executiv, respectiv fostul secretar general al PSD, continuă războiul de la distanţă. După ce Teodorovici l-a numit "şobolan" pe Fifor, fostul ministru al Apărării i-a răspuns dur fostului ministru al Finanţelor. Într-o nouă rundă a războiului cu propriul coleg, Teodorovici îl acuză pe acesta de laşitate.

"Mihăiță, alintat Șobi, mi-a dat cu Tratatul de psihologie în cap, descoperind brusc multitudinea de trăsături negative ale caracterului uman, de la frustrare, individualism, narcisism, grobianism, aroganță, autosuficiență și, desigur, imoralitate. Pe toate mi le-a atribuit la grămadă, într-o manieră atât de subtilă, probabil într-un moment de emoție puternică, pentru că nu l-aș putea acuza de luciditate.

Dar aș putea să-i spun lui Șobi că, indiferent de doza asumată din toate cele ce mi-au fost atribuite de el cu multă generozitate, apreciez că a avut decența de a nu le include exact pe cele pe care le-am respins întotdeauna cu fermitate: lașitatea și prostia.

Pentru că, Șobi, nu sunt și nu voi fi vreodată de acord cu lașitatea și prostia umană! Și pentru că nu este nimic condamnabil în a acționa cu bărbăție și curaj atunci când alții, mai puțin rezistenți, preferă noncombatul. Pentru că eu am o altă înțelegere a expresiilor "a-ți asuma un eșec" și "a face un pas în spate după o înfrângere", care în niciun caz nu înseamnă renunțare și umilință.

Pentru că, Șobi, eșecul nu este al meu sau al candidatului Dăncilă, eșecul este al PSD, iar pasul în spate nu trebuie făcut doar ca să facă alții, și mai perdanți, un pas înainte! Așa că, Șobi, dacă nu ai înțeles asta, vei afla că sunt mai multe căi în viață pentru a ajunge, uneori, la același deznodământ...atât pentru capul plecat, cât și pentru cel drept. E strict o chestiune de alegere!

#insistpentruRomania",  scrie Teodorovici pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.