Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teologul Valentin Guia, după jignirile scatofile ale lui Cristian Tudor Popescu la adresa ÎPS Teodosie: 'Nesimțitul acesta vorbește cum vorbește'

valentin guia

Cristian Tudor Popescu a avut un derapaj fără precedent în istoria televiziunii din România la adresa unei persoane! La Digi 24, jurnalistul l-a numit ”sac de rahat”, ”urât” și ”dihanie” pe ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului. Motivul: pentru că prelatul tomitan a vorbit în termeni care nu i-au plăcut lui CTP despre femeie și statutul femeii în biserică.

Citește și: Cristian Tudor Popescu derapaj la Digi 24 fără a fi întrerupt despre ÎPS Teodosie: 'Eu spun că este un sac cu rahat. Ce să spun despre dihanie?'

Teologul Valentin Guia a reacționat la limbajul scatofilic al lui CTP și l-a numit ”slujitor al necuratului” și ”nesimțit”.

”Îmi cer eu iertare telespectatorilor pentru nesimțitul acesta care vorbește cum vorbește. Vedem slujitorii necuratului cu jigniri, cu mizerii, cu zoaie. Vedem doar ură și răutate! Ferească-ne Dumnezeu!”, a spus teologul Valentin Guia la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.