Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Termenul de judecată cu privire la insolvenţa Complexului Energetic, amânat pe 27 decembrie

ciocanel judecator

Tribunalul Hunedoara a amânat luni termenul de judecată pentru cererile de declanşare a procedurii de insolvenţă la Complexul Energetic Hunedoara (CEH), procesul urmând să se judece pe 27 decembrie. Decizia instanţei i-a determinat pe liderii Sindicatului 'Muntele' să se reunească în sediul companiei în aşteptarea unei explicaţii din partea conducerii CEH.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman, a explicat, pentru Agerpres, că instanţa de judecată a conexat luni cererile prin care CEH şi creditorii societăţii solicită declararea insolvenţei şi a respins cererea de intervenţie în interes propriu a Sindicatului 'Noroc Bun' de la Mina Livezeni. 'A fost fixat un nou termen de judecată pe data de 27 decembrie, cu citarea părţilor', a precizat Ildiko Glăman.

Liderii Sindicatului 'Muntele', reprezentativ la nivelul CEH, s-au adunat luni după-amiază la sediul din Petroşani al companiei, aşteptând explicaţii din partea conducerii societăţii. Sindicaliştii doresc să afle propunerile administraţiei pe care să le transmită apoi minerilor în sălile de apel. 'Situaţia este tensionată, iar salariaţii simt cel mai tare acest lucru la locurile lor de muncă. Se cere tot mai mult cărbune, dar nu mai avem niciun fel de materiale cu care să lucrăm în subteran', a declarat, pentru AGERPRES, secretarul general al Sindicatului 'Muntele', Ionel Ciubotaru. Cu datorii de peste 1,5 miliarde de lei către diverşi furnizori, CEH a solicitat intrarea în insolvenţă pentru a treia oară în acest an, decizia urmând să fie luată de o instanţă a Tribunalului Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.