Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Termoenergetica Bucureşti precizează că nu sunt îndeplinite condiţiile legale pentru încheierea furnizării agentului termic pentru căldură

Economica.net
Termoenergetica

Reprezentanţii Companiei Termoenergetica Bucureşti precizează că nu sunt îndeplinite condiţiile legale pentru încheierea furnizării agentului termic pentru căldură, având în vedere că, deşi ziua sunt temperaturi crescute, pe timpul nopţii se înregistrează încă valori sub 10 grade, potrivit news.ro.

"Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti anunţă că, deşi pe timpul zilei temperaturile exterioare înregistrează valori crescute, în prezent nu sunt îndeplinite condiţiile legale pentru încheierea furnizării agentului termic pentru căldură. Pe timpul nopţii se înregistrează încă valori sub 10 grade, iar prognoza meteo pentru Capitală în următoarea perioadă anunţă temperaturi în scădere", se arată într-un comunicat de presă transmis marţi de Termoenergetica.

Citește și: Dezvăluire. Klaus Iohannis a dat undă verde la achiziții cu negociere ‘la secret’

Reprezentanţii companiei spune că, pentru asigurarea confortului în apartamente, bucureştenii au posibilitatea reglării temperaturii cu ajutorul robineţilor termostataţi şi al repartitoarelor sau pot opta pentru închiderea căldurii în întregul bloc. În acest caz, reprezentantul asociaţiei de proprietari poate transmite către Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti o cerere la adresa de email: relatii@cmteb.ro.

Conform sursei citate, sezonul de încălzire se încheie în funcţie de evoluţia temperaturilor exterioare, în conformitate cu prevederile HG 425/1994 pentru aprobarea Regulamentului de furnizare a energiei termice, art. 117, modificat prin H.G. 337/2018. Astfel, oprirea încălzirii se va face dupa trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10 grade C, între orele 20.00 – 6.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.