Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Test savuros facut de un fost consilier prezidential la 'ghidul' pentru bacsis al lui Teodorovici

pizza boy

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu povesteste cum a testat el 'ghidul' pentru dat bacsis al ministrului de Finante Eugen Teodorovic.

Ministrul le-a explicat jurnalistilor ca daca vor sa dea bacsis celui care le aduce pizza trebuie sa se duca la unitatea de unde acesta a venit si sa plateasca acolo pentru a primi bon. Lazaroiu s-a gandit sa testeze aceste 'instructiuni' ale ministrului.

Citeste si: Ghidul bacsisului pentru livrarile la domiciliu, in viziunea lui Teodorovici

Rezultatul este savuros:

”In seara asta mi am propus sa testez pe bune masurile lui Orlando (n.r. Teodorovici). Am sunat la pizza. Mi a zis ca vine in aproximativ 40 de minute. A venit cam in 50 de minute. I am dat baiatului 25 de lei pentru pizza si 5 lei sa aiba bani de buzunar. I-am zis: ”trebuie sa mi dai bon pentru astia 5 lei si ministrul finantelor zice ca trebuie sa vin cu tine la firma”. Rade. Eu ii zic ca e treaba serioasa, vreau sa merg la firma sa mi dea bonul ca ne leaga astia pe amandoi. Zice: Ok. Il intreb daca e cu masina. Zice ca nu, e pe scuter. Ok, iau un taxi. Imi da adresa. Sun la taxi. Vine taxiul. Ma costa 8 lei. Ii las 2 lei si taximetristului, dar ii cer bon pe ei. ZIce ca trebuie adaptate aparatele si ca n are de unde. Ok, asteapta ma. Intru la pizza si cer bonul pentru 5 lei. Il iau (80 de bani se duc la Orlando). Ma intorc la taxi si-i zic ca daca nu mi da bon pe bacsis ne leaga pe amandoi. Ii zic ca ar trebui sa mergem la firma lui. Mergem acolo, primesc pana la urma un bon, Taxiul ma duce pe urma acasa. Drumul cu totul 35 de lei.

Au trecut doua ore de cand am comandat pizza. Intru in casa relaxat si mananc o pizza rece de 65 de lei", a scris Lazaroiu pe Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.