Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thibaut Courtois, portarul lui Real Madrid, a criticat sistemul VAR de la meciul cu Barcelona

După meciul dintre FC Barcelona și Real Madrid, 0-0, portarul madrilenilor, Thibaut Courtois, a criticat dur sistemul de arbitraj video. Goalkeeper-ul, în vârstă de 27 de ani, susține că Real Madrid trebuia să primească cel puțin un penalty.

Portarul belgian și-a exprimat, în presa spaniolă, nemulțumirea față de sistemul VAR. El s-a arătat mirat de faptul că la duelul dintre Varane și Lenglet din El Clasico, arbitrul nu a acordat penalty pentru Real Madrid. Jucătorul „Los Blancos” a acuzat și tragerile de timp din partida cu Barcelona, acesta fiind nemulțumit de faptul că nu au fost sancționate întreruperile fotbaliștilor catalani. „Susțin sistemul VAR, însă experiența mea din Liga Campionilor sau Cupa Mondială este total diferită față de ceea ce vedem în campionatul spaniol.

Citește și: ȘOC în PSD! Încă un LIDER al partidului a fost CONDAMNAT: Judecătorii le-au găsit vinovat pentru ȘANTAJ

Cei de aici vor să-i ofere autoritate deplină arbitrului, nu vor să-l corecteze, cum a fost în duelul dintre Varane și Lenglet. Nu înțeleg cum de nu au intervenit la acea fază, e incredibil! Arbitrul a lăsat jocul mai liber, ceea ce e bine, pentru că suntem două echipe cărora ne place jocul fizic. Singurul lucru pe care nu l-am înțeles este de ce arbitrul nu a acordat cartonașe galbene pentru trageri de timp.” , a declarart Thibaut Courtois.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.