Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thibaut Courtois, portarul lui Real Madrid, ar putea rata meciul cu Granada, după ce i s-a făcut rău la partida din Liga Campionilor - presă

Thibaut Courtois (27 de ani), portarul lui Real Madrid, ar putea rata meciul echipei sale contra celor de la Granada, din La Liga, care va avea loc sâmbătă, anunță MEDIFAX.

Citește și: Florin Cîțu nu se lasă! ”Credeau că mai au timp să ascundă jaful din banul public”

Belgianul a fost înlocuit la pauza meciului cu Club Brugge, de marți, din grupele Ligii Campionilor, scor 2-2, acesta acuzând probleme de sănătate. Potrivit Marca, Courtois nu a mai revenit din acel moment la antrenamentele obișnuite alături de restul grupului și aproape sigur va rata meciul cu Granada, din campionat.

În aceste condiții, Alphonse Areola, cel care a evoluat în repriza secundă a meciului cu Brugge, va apărea și la meciul cu Granada. De asemenea, la antrenamentele madrilenilor din ultimele zile a fost convoat și Diego Altube, un portar de 19 ani care evoluează la echipa secundă a clubului.

Thibaut Courtois a încasat două goluri în prima repriză a meciului cu Brugge, iar la pauză a fost înlocuit. Presa spaniolă a scris că belgianului i s-a făcut rău în vestiar, acuzând stări de amețeală și începând să vomite.

Citește și: Dan Barna, făcut praf de Diaspora: ‘Mânca și nu se mai oprea. Cum să vorbim, să-l oprim din mâncat?’ .

Meciul Real Madrid - Granada, din etapa a opta a primei ligi spaniole, este programat sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul "Santiago Bernabeu". Înaintea acestui duel, echipa lui Zidane ocupă primul loc, cu 15 puncte, în timp ce oaspeții sunt în imediata apropiere, pe poziția secundă, la o lungime distanță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.