Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Three Billboards şi Big Little Lies, marile favorite la premiile decernate de Sindicatul actorilor americani

film

Filmul ''Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'' şi serialul ''Big Little Lies'' au obţinut cele mai multe nominalizări pentru cea de-a 24-a ediţie a premiilor decernate de Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild Awards), care va avea loc pe 21 ianuarie, potrivit Reuters şi Hollywood Reporter.

''Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'' a obţinut patru nominalizări la categoriile ''cea mai bună distribuţie'', ''cea mai bună actriţă în rol principal'' (Frances McDormand), ''cel mai bun actor într-un rol secundar'' (Woody Harrelson şi Sam Rockwell), în timp ce pelicula ''Lady Bird'' a obţinut două nominalizări - pentru ''cea mai bună distribuţie'' şi o nominalizare individuală pentru actriţa Saoirse Ronan.

Povestea de dragoste interrasială ''The Big Sick'', thriller-ul ''Get Out'', comedia ''Lady Bird'' şi drama ''Mudbound'' au fost de asemenea nominalizate pentru cea mai bună distribuţie, cel mai râvnit premiu din cadrul premiilor SAG. ''The Post'', pelicula despre libertatea presei semnată de Steven Spielberg şi primită cu entuziasm de critici, nu a primit nicio nominalizare, nici măcar pentru actorii din rolurile principale, Meryl Streep şi Tom Hanks. În schimb, SAG a preferat actori din filme independente, notează Reuters.

Nominalizările pentru ''cel mai bun actor'' îi includ pe Timothee Chalamet din povestea de dragoste homosexuală ''Call Me By Your Name'', James Franco din ''The Disaster Artist'', Daniel Kaluuya pentru ''Get Out'', Gary Oldman pentru rolul din drama britanică despre război ''Darkest Hour'' şi Denzel Washington pentru interpretarea din ''Roman. J. Israel, Esq.''

La categoria ''cea mai bună actriţă'', au fost nominalizate Judi Dench pentru rolul din ''Victoria and Abdul'', Sally Hawkins pentru povestea de dragoste ''The Shape of Water'', Frances McDormand pentru ''Three Billboards'', Margot Robbie pentru ''I, Tonya'' şi Saoirse Ronan pentru ''Lady Bird''.

Premiile SAG sunt considerate cele mai bune repere pentru a anticipa câştigătorii Oscarurilor, întrucât actorii compun cel mai numeros grup de votanţi în cadrul Academiei Americane de Film. Nominalizările la premiile Oscar vor fi anunţate la 23 ianuarie, conform Agerpres.

La capitolul televiziune, serialul ''Big Little Lies'' a obţinut patru nominalizări, printre care ''cea mai bună actriţă într-un film de televiziune'' pentru Laura Dern, Nicole Kidman şi Reese Witherspoon şi ''cel mai bun actor într-un film de televiziune'' pentru Alexander Skarsgard. Serialele ''Stranger Things'' şi ''GLOW'' au obţinut de asemenea câte patru nominalizări, printre care şi pentru ''cea mai bună cascadorie''.

Nominalizările au fost anunţate miercuri de Olivia Munn şi Niecy Nash. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc pe 21 ianuarie. Gazda evenimentului va fi Kristen Bell, iar Morgan Freeman va primi premiul pentru întreaga carieră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.